Închide meniul

„E cea mai bună echipă din Premier League!” Ce a spus Pep Guardiola înainte de derby-ul de titlu Arsenal – Manchester City

Alexandru Ivan Publicat: 14 februarie 2023, 21:27

Reclamă
„E cea mai bună echipă din Premier League! Ce a spus Pep Guardiola înainte de derby-ul de titlu Arsenal – Manchester City

Pep Guardiola, înainte de Arsenal - Manchester City

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, în timpul meciului din Premier League dintre Manchester City și Aston Villa de pe stadionul Etihad, 12 februarie 2023 / Profimedia

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola a declarat, într-o conferință de presă, că Arsenal este cea mai bună echipă din Premier League, înaintea derby-ului pe care cele două echipe îl vor disputa miercuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

City, aflată la trei puncte în spatele lui Arsenal şi cu un meci mai mult disputat, va spera să se apropie de primul loc după ce a trecut peste o perioadă mai slabă, învingând-o duminică pe Aston Villa cu 3-1. City, deţinătoarea titlului în Premier League, a învins-o deja pe Arsenal în Cupa Angliei, 1-0 pe teren propriu.

Pep Guardiola, înainte de Arsenal – Manchester City

„Până acum, ei sunt cea mai bună echipă din Premier League. Noi am simţit asta acum câteva săptămâni (n.r. – în Cupa Angliei). Ei stau foarte bine la capitolul angajament. Va fi o bătălie mare de tot. Trebuie să fii pregătit”, a declarat Guardiola într-o conferinţă de presă, citat de agerpres.ro. 

„Eu nu cred cu adevărat că acum o săptămână nu eram în formă, iar acum suntem din nou în formă. Fiecare meci este diferit, poţi să joci bine şi să câştigi şi totul este perfect, dar mâine poţi să pierzi. Mâine este un meci important, toată lumea ştie şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun”, a spus tehnicianul.

Guardiola a respins, de asemenea, afirmaţiile potrivit cărora succesul de duminică a schimbat starea de spirit la City, el subliniind că unitatea din cadrul echipei nu este influenţată de rezultate.

Reclamă

„După victoria cu Arsenal a existat această unitate, sunt nişte oameni incredibili. Nu am de ce să mă plâng. Toată lumea greşeşte, eu în primul rând. Atmosfera este bună, foarte, foarte bună de mulţi ani. Se întâmplă multe lucruri, (cum ar fi) succesul, uneori lucruri mărunte trebuie ajustate pentru a înţelege lucrurile altfel. Suntem încântaţi să fim împreună nu fiindcă o învingem pe Villa sau pierdem cu Spurs”, a spus spaniolul.

Erling Haaland riscă să rateze derby-ul pentru titlu cu Arsenal

Erling Haaland s-a accidentat în timpul meciului Manchester City – Aston Villa, scor 3-1, din etapa a 23-a din Premier League. Atacantul în vârstă de 22 de ani riscă să rateze derby-ul pentru titlu cu Arsenal, care este programat miercuri, de la ora 21:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Cetăţenii” lui Pep Guardiola au condus cu 3-0 la pauză. Haaland a fost autorul unui assist pentru Gundogan, în minutul 39, dar a stârnit panică printre fanii campioanei en-titre după pauză. Nu a mai revenit pe gazon în repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

Golgheterul Angliei s-a accidentat şi a resimţit dureri. A avut nevoie de îngrijiri medicale şi s-a decis să nu mai joace după pauză.

Erling Haaland este golgheter detaşat în Premier League. A reuşit 25 de goluri şi 4 pase decisive în această ediţie din campionatul Angliei. Harry Kane, principalul urmăritor al norvegianului, are cu 8 goluri mai puţin. Haaland nu trece prin cel mai bun moment. E fără gol în ultimele trei partide ale lui City din toate competiţiile.

Pep Guardiola le-a declarat război mai multor echipe din Premier League

Manchester City este acuzată oficial că a încălcat peste 100 de reguli ale fairplay-ului financiar și riscă pedepse serioase, inclusiv retrogradarea din Premier League. Clubul a mai avut probleme similare în 2020, atunci când risca să fie exclusă din competițiile europene.

Englezii au reușit însă să evite sancțiunea după ce au făcut apel la TAS. Pep Guardiola a vorbit despre acel episod și a numit echipele care abia așteptau ca City să fie scoasă din Champions League.

„Atunci când UEFA a dat o sentință împotriva noastră, 9 echipe ne-au dorit exclusi din Liga Campionilor pentru ca ele să ne ia locul. Aceste echipe au fost Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham, Newcastle, Leicester, Wolves și Burnley.

Nu există inamici sau prieteni, doar interese. Au vrut să ne ia ei locul. Situația din prezent nu diferă cu nimic. Suntem acuzați de aceleași lucruri și acum, dar va trebui să așteptăm”, a declarat Pep Guardiola potrivit presei britanice.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și