Închide meniul

Erling Haaland, avertisment pentru rivali după ce a văzut Cupa Mondială la televizor: „M-a iritat, sunt mai înfometat ca niciodată!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2022, 10:47

Erling Haaland, avertisment pentru rivali după ce a văzut Cupa Mondială la televizor: „M-a iritat, sunt mai înfometat ca niciodată!

Erling Haaland a lansat un avertisment pentru rivali

Erling Haaland marchează pe bandă rulandă pentru Manchester City / Profimediaimages

Erling Haaland a transmis un avertisment pentru rivali. Atacantul de 22 de ani a văzut Cupa Mondială la televizor, după ce Norvegia a ratat prezenţa la turneul final. Starul lui Manchester City anunţă că se va revanşa la echipa de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a arătat o „foame” de goluri incredibilă după reluarea competiţiilor interne. A marcat după numai 9 minute în Manchester City – Liverpool, în Cupa Ligii Angliei. A dat recital şi în Premier League şi a înscris o „dublă” în victoria cu Leeds United, scor 3-1.

Erling Haaland a lansat un avertisment pentru rivali

Jucătorul cotat la 170 de milioane de euro anunţă că este în cea mai bună formă din carieră.

Fiind acasă, am fost puţin supărat că nu joc la Cupa Mondială. Am fost un fel de comentator al Campionatului Mondial, în propria casă, acolo unde nimeni nu mă auzea.

Mi-am reîncărcat bateriile. Faptul că am văzut alţi jucători că marchează şi câştigă meciuri la Cupa Mondială m-a declanşat şi m-a motivat. De asemenea, m-a iritat! Sunt mai înfometat şi mai pregătit ca niciodată„, a declarat Erling Haaland la finalul meciului, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă

Haaland e gata să îi ajute pe „cetăţeni” să câştige al treilea titlu la rând în Premier League. Acesta este principalul său obiectiv. Arsenal este lider, cu 40 de puncte. City este pe locul 2 şi are cu 5 puncte mai puţin decât „tunarii”.

Noi câştigăm, acesta este cel mai important lucru. O vedem pe Arsenal în vârf şi trebuie să-i vânăm. Vrem să câştigăm!

Reclamă 4 / 0/3

Am spus-o în vestiar, puteam înscrie cinci goluri (n.r. cu Leeds). Acesta este adevărul. Eu, ca şi atacant, aş fi putut înscrie mai mult, dar asta e viaţa. Ce pot să fac? Trebuie să mă antrenez mai mult„, a precizat starul lui Manchester City.

Erling Haaland și-a depășit tatăl în numai 14 meciuri

Erling Haaland și-a depășit tatăl, pe Alfie Haaland, în numai 14 meciuri. Atacantul de 22 de ani a reușit o „dublă” în Leeds – Manchester City, scor 1-3, în etapa a 17-a din Premier League.

Haaland a marcat pentru 2-0 în minutul 51 și a ajuns la 19 goluri marcate în prima ligă din Anglia. A avut nevoie de numai 14 meciuri disputate în tricoul „cetățenilor”. Astfel l-a depășit pe tatăl său, care marcase 18 goluri în 181 de apariții pentru Nottingham Forest, Leeds și Manchester City.

Haaland a scris istorie chiar în oraşul în care s-a născut. S-a ferit să se bucure după ce a marcat, în semn de respect pentru echipa la care tatăl său a jucat între 1997 şi 2000.

Haaland a ajuns la 25 de goluri în 20 de apariții sub comanda lui Pep Guardiola. Niciun jucător nu a putut să atingă această bornă mai rapid. Nici măcar Messi, care a avut nevoie de 28 de partide. Samuel Eto’o (30), Kun Aguero (35) și Thierry Henry (41) au fost depășiți și mai clar!

Haaland nu s-a oprit și a înscris din nou, în minutul 64, din pasa lui Grealish. A devenit jucătorul care înscrie cel mai rapid 20 de goluri în Premier League. I-a depășit pe Kevin Phillips, Andrew Cole, Ruud van Nistelrooy sau Diego Costa.

Reclamă

Starul lui Guardiola a fost deja implicat în 100 de goluri în cele 81 de apariții din Premier League și Bundesliga (82 de goluri și 18 pase decisive). Este o performanță incredibilă!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și