Închide meniul

Gary Neville, aroganță uriașă după ce Liverpool a pierdut titlul în fața lui Manchester City! Ce a scris

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 mai 2022, 20:56

Gary Neville, aroganță uriașă după ce Liverpool a pierdut titlul în fața lui Manchester City! Ce a scris

Profimediaimages

Gary Neville iese la atac

Gary Neville, aroganță uriașă după ce Liverpool a pierdut titlul în fața lui Manchester City. Fundașul legendar de la Manchester United a postat un mesaj ironic la adresa „cormoranilor” și „cetățenilor”, imediat după finalul sezonului din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gary Neville n-a scăpat ocazia să îi „taxeze” pe rivalii de la Liverpool și Manchester City.

Gary Neville, aroganță uriașă după ce Liverpool a pierdut titlul în fața lui Manchester City

Fostul fundaș al lui Manchester United este recunoscut pentru „săgețile” trimise de-a lungul timpului către echipa de pe Anfield.

Duminică seară, Neville a postat o fotografie cu el, alături de Sir Alex Ferguson, după câștigarea unui titlu în Anglia.

„Fiule, ei încearcă de multă vreme să facă ce am făcut noi”, a scris Gary Neville, pe contul de Twitter.

Reclamă

Manchester City, campioană în Premier League! Cum arată clasamentul final

Manchester City, campioană în Premier League! Trupa lui Pep Guardiola a câștigat un nou titlu în Anglia, după o luptă infernală cu Liverpool. Cursa pentru trofeu s-a dus până în ultima etapă, unde „cetățenii” au reușit o remontada uluitoare, de la 0-2, cu Aston Villa.

Manchester City a câștigat cu 3-2 partida de pe Etihad, cu Aston Villa, după ce a fost condusă cu 0-2. Formația lui Pep Guardiola a marcat de 3 ori în 6 minute, prin Ilkay Gundogan (dublă) și Rodri.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Anfield, Liverpool s-a impus cu 3-1 în fața lui Wolves, însă victoria trupei lui Jurgen Klopp a fost în zadar.

A fost un sezon excepțional în Premier League, așa cum campionatul Angliei ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Manchester City, Liverpool, Chelsea și Tottenham sunt echipele calificate în UEFA Champions League. Arsenal și Manchester United vor merge în Europa League, în timp ce West Ham va juca în Conference League.

United a fost foarte aproape să încheie sezonul pe locul 7 și să joace în Conference League în sezonul viitor. Cristiano Ronaldo&Co au pierdut partida cu Crystal Palace, scor 0-1.

Totuși, West Ham i-a făcut un „cadou” echipei de pe Old Trafford, pierzând cu 3-1 în fața lui Brighton. În urma celor două rezultate, United a încheiat stagiunea pe locul 6, cu două puncte peste „ciocănari”.

Lupta a fost extrem de încinsă și la retrogradare. Burnley, Watford și Norwich vor juca în Championship în sezonul viitor.

Mohamed Salah și Heung-min Son, cei mai buni marcatori din Premier League

Mohamed Salah și Heung-min Son vor împărți titlul de golgheter din Premier League. Cei doi au reușit un sezon fantastic, reușind să încrie câte 23 de goluri. Starul lui Liverpool a reușit și cele mai multe assist-uri (13).

Manchester City și-a trecut în palmares cel de-al 8-lea titlu din Anglia. Dintre acestea, 6 au fost cucerite sub conducerea șeicilor, în ultimii 10 ani.

Reclamă

 

Recomandări
  • Gary Neville, aroganță uriașă după ce Liverpool a pierdut titlul în fața lui Manchester City
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și