Închide meniul

Jordan Henderson, prima reacție după ce Liverpool a pierdut titlul în fața lui Manchester City: „Băieții au dat totul!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 mai 2022, 22:10

Jordan Henderson, prima reacție după ce Liverpool a pierdut titlul în fața lui Manchester City: „Băieții au dat totul!

Jordan Henderson, dezamăgit după ce Liverpool a pierdut la limită titlul în Premier League

Jordan Henderson, la finalul meciului Liverpool - Wolves 3-1 / Profimedia

Jordan Henderson, prima reacție după ce Liverpool a pierdut la limită titlul în fața lui Manchester City. Totuși, căpitanul „cormoranilor” este împăcat cu gândul că el și coechiperii săi „au dat totul” în lupta pentru supremația din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a câștigat meciul cu Wolves, scor 3-1, în ultima etapă din Premier League. Victoria de pe Anfield n-a fost însă de ajuns pentru ca formația lui Jurgen Klopp să devină campioana Angliei.

Jordan Henderson, prima reacție după ce Liverpool a pierdut titlul în fața lui Manchester City

Manchester City s-a impus, la rândul ei, contra celor de la Aston Villa, scor 3-2, după ce a revenit incredibil de la 0-2, cu 3 goluri marcate în 6 minute.

Liverpool a ratat titlul la un singur punct în spatele lui Manchester City. Jordan Henderson a vorbit despre „roller coaster-ul” din acest sezon, amintind că Liverpool va trebui să treacă repede peste dezamăgirea din Premier League.

Pentru „cormorani” urmează finala UEFA Champions League, contra lui Real Madrid, de pe 28 mai.

Reclamă

„Nu prea știam (n.r. – ce se întâmplă în meciul City – Aston Villa). Publicul se bucura, da, dar nu știam cu adevărat cât era scorul. Au fost multe momente de bucurie din partea fanilor noștri și, evident, ai lui Wolves, așa că am cam pierdut numărătoarea. Așa că am încercat să ne concentrăm pe ceea ce trebuia să facem ca să câștigăm meciul – și am reușit să facem asta. Așa cum am spus, nu am jucat neapărat bine, dar ne-am făcut treaba în cele din urmă.

Cred că vom fi dezamăgiți. Ne-am mai aflat în această poziție înainte, este dificil. Este greu când auzi strigăte de bucurie. Wolves este o echipă bună și știam că ne vor crea un meci dificil astăzi, și asa a fost. Dar am continuat să sperăm. Întotdeauna credem că putem să găsim o cale și, cu siguranță, am găsit astăzi o cale să câștigăm cele 3 puncte, dar din păcate nu a fost de ajuns.

Băieții au dat totul, deci nu putem avea multe regrete. Am dat absolut totul în acest sezon, până în ultima zi. Sunt mândru de băieți și de ceea ce au făcut în acest sezon până acum, dar nu s-a încheiat. Mai avem un meci săptămâna viitoare (n.r. – finala UEFA Champions League, cu Real Madrid). Este puțină dezamăgire astăzi. Trebuie să îi felicităm pe cei de la City, bineînțeles, dar apoi trebuie să ne concentrăm pe obiectivul de săptămâna viitoare. Va fi un meci uriaș împotriva unei echipe foarte bune și va trebuie să fim la cel mai bun nivel dacă vrem să plecăm cu trofeul.”, a spus Jordan Henderson, potrivit site-ului oficial al lui Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola, pe podiumul celor mai titraţi antrenori din lume

Pep Guardiola a făcut-o campioană pe Manchester City pentru al doilea sezon consecutiv. Echipa sa s-a luptat cu rivala Liverpool până în ultima etapă.

Marele antrenor a adus al optulea titlu din istoria lui Manchester City şi a ajuns la 32 de trofee în carieră. Este pe locul 3 în clasamentul celor mai titraţi antrenori din lume. Ibericul a ajuns la această performanţă în doar 13 ani de carieră.

Mircea Lucescu (76 ani) este pe poziţia secundă, cu 35 de trofee în 41 de ani de antrenorat. Prima poziţie este ocupătă de Sir Alex Ferguson, care are 49 de trofee în 39 de ani de carieră.

Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu

Manchester City e campioana Angliei! Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu. „Cetăţenii” au marcat trei goluri în 6 minute, după ce au fost conduşi cu 0-2 de Aston Villa.

Manchester City a tremurat serios în lupta la titlu cu Liverpool. Echipa lui Pep Guardiola a încasat două goluri de la Aston Villa şi risca să piardă titlul.

Matty Cash a deschis scorul pe Etihad, în minutul 37, iar fanii „cormoranilor” au început „petrecerea”. Echipa lor avea 1-1 cu Wolves, iar un gol o urca pe Liverpool pe primul loc în clasamentul live. În minutul 69, Coutinho a dus scorul la 2-0, iar Manchester City era făcută K.O. Totuşi, Pep Guardiola a avut două mutări de geniu care i-a adus titlul echipei sale.

Reclamă

Ilkay Gundogan, introdus în minutul 69, a reuşit o „dublă” de senzaţie. Rodri a marcat şi el din pasa lui Oleksandr Zinchenko. Ucraineanul a fost introdus de Guardiola în minutul 46!

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și