Închide meniul

Jurgen Klopp, reacție genială după ce Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool: „Cei mai buni ani acum urmează!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2022, 19:01

Jurgen Klopp, reacție genială după ce Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool: „Cei mai buni ani acum urmează!

Jurgen Klopp l-a adus pe Salah la Liverpool în 2017

Jurgen Klopp și Mohamed Salah, în timpul finalei Champions League / Profimedia

  • Jurgen Klopp, reacție genială după ce Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Jurgen Klopp e în culmea fericirii după ce Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool. Antrenorul german crede că starul egiptean nu și-a atins încă apogeul. Klopp se așteaptă ca Salah să rupă plasele și mult decât până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Asta e o veste specială pentru suporterii noștri, care se vor bucura și mai mult de weekend. Sunt sigur că vor urma câteva petreceri după această știre. Sunt foarte mulțumit – foarte, foarte mulțumit. Este cea mai bună decizie pentru noi și cea mai bună decizie pentru el. Cred că ne aparține. Acesta este clubul lui acum.

Jurgen Klopp, reacție genială după ce Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool

Desigur, a durat puțin timp, dar este absolut OK și oricum merită așteptate cele mai bune lucruri. Mo este unul dintre cei mai buni jucători din lume; este normal că există lucruri de sortat când ești la nivelul lui. Atât de mare merit lui Julian Ward și Mike Gordon pentru că ne-au îndrumat către această destinație.

Reclamă

Nu mă îndoiesc că cei mai buni ani ai lui Mo Salah urmează să vină. Și asta spune ceva, pentru că primele cinci sezoane ale sale aici au fost legendare.

Din punct de vedere al fitnessului, Salah este o mașinărie, este într-o formă incredibilă. Lucrează din greu la asta și își primește recompensele. Capacitatea și nivelul său de calificare devin mai mari în fiecare sezon, iar luarea deciziilor a trecut și la un alt nivel.

Reclamă

Este adorat de colegii săi. Noi, antrenorii, știm că lucrăm cu cineva special. Și susținătorii l-au încoronat rege. Deci, foarte tare.

Este doar o veste grozavă. Mă face să zâmbesc gândindu-mă la asta. El rămâne cu noi mai mult timp și înseamnă că putem realiza mai mult împreună”, a spus Jurgen Klopp, conform site-ului oficial al lui Liverpool. 

Mohamed Salah rămâne la Liverpool până în 2025

Contractul lui Mohamed Salah cu Liverpool expira la sfârșitul sezonului viitor. Jucătorul de 30 de ani putea să o părăsească gratis pe vicecampioana Angliei. Trupa lui Klopp, după lungi negocieri, a ajuns la un acord cu starul egiptean.

Reclamă 4 / 0/3

Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool. Starul egiptean va rămâne la formația de pe Anfield până în 2025.

Mă simt foarte bine și sunt entuziasmat că pot câștiga alte trofee cu acest club. E o zi fericită pentru toată lumea A durat ceva să prelungesc, dar acum totul s-a rezolvat și rămâne doar să ne concentrăm pe ce urmează pentru club.

Cred că în ultimii cinci sau șase ani echipa a fost pe o pantă ascendentă. Stagiunea trecută am fost aproape să câștigăm patru trofee, însă, din păcate, în ultima săptămână a sezonului am pierdut două trofee.

Cred că suntem capabili să câștigăm toate trofeele puse în joc sezonul viitor. Au venit și jucători noi. Trebuie doar să continuăm să muncim din greu, să avem o viziune bună, să fim pozitivi și să atacăm titlurile”, a spus Mo Salah, după ce și-a prelungit înțelegerea cu Liverpool.

Mohamed Salah, jucătorul sezonului în Premier League

Mohamed Salah a avut cifre senzaţionale în ultimul sezon şi a fost golgheter în Premier League, cu 23 de goluri şi 14 pase decisive în 35 de partide. A fost la egalitate cu Heung-Min Son, de la Tottenham. Egipteanul a făcut senzaţie şi în Champions Legue, acolo unde şi-a trecut în cont 8 goluri şi 2 assist-uri.

Mohamed Salah a fost desemnat jucătorul sezonului în Premier League. Egipteanul i-a învins pe Kevin De Bruyne, Sadio Mane şi Virgil Van Dijk. Cristiano Ronaldo şi Harry Kane au fost şi ei printre nominalizaţii la acest premiu.

Alături de „cormorani”, Salah a terminat pe locul secund în Premier League, la doar un punct distanţă faţă de rivalii de la Manchester City. Trupa lui Jurgen Klopp a avut un sezon fantastic. Liverpool s-a impus în Cupa Ligii şi Cupa Angliei, ambele trofee fiind câştigate după finale spectaculoase terminate la lovituri de departajare în faţa lui Chelsea.

Reclamă

Totodată, „cormoranii” au avut un sezon bun şi pe plan extern. Liverpool a disputat finala Ligii Campionilor, pe care au pierdut-o la limită cu Real Madrid, scor 1-0.

Pe de altă parte, Salah a avut performanţe foarte bune şi alături de naţionala Egiptului. Acesta a disputat Finala Cupei Africii în februarie, pe care a pierdut-o în faţa Senegalului condus de Sadio Mane.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”