Închide meniul

Manchester City, ofertă de 100 de milioane de euro pentru Paqueta! Pep Guardiola forţează transferul brazilianului

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2023, 18:45

Reclamă
Manchester City, ofertă de 100 de milioane de euro pentru Paqueta! Pep Guardiola forţează transferul brazilianului

Manchester City, ofertă de 100 de milioane de euro pentru Paqueta

Pep Guardiola, în timpul unui meci/ Profimedia

Manchester City a făcut o ofertă de 100 de milioane de euro pentru Lucas Paqueta! Pep Guardiola îl doreşte cu orice preţ pe mijlocaşul brazilian pe Etihad, şi forţează mutarea acestuia, după ce West Ham a refuzat prima ofertă pe numele său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această vară, Manchester City a mai făcut un transfer de milioane. „Cetăţenii” l-au adus de la Leipzig pe Josko Gvardiol în schimbul sumei de 95 de milioane de euro, croatul devenind astfel cel mai scump fundaş din istorie.

Manchester City, ofertă de 100 de milioane de euro pentru Paqueta

Conform jurnalistului Santi Aouna, Manchester City insistă pentru transferul lui Lucas Paqueta. Acesta a anunţat că West Ham a refuzat prima ofertă primită pentru brazilian, de 80 de milioane de euro, iar „cetăţenii” au venit cu o altă propunere, de 100 de milioane de euro.

Suma pe care londonezii de la West Ham vor să o obţină în schimbul lui Paqeuta este de 110 de milioane de euro.

Pe de altă parte, Fabrizio Romano a anunţat că Manchester City e gata să dea la schimb jucători, pentru a obţine semnătura lui Lucas Paqueta. Brazilianul ar fi încântat de o mutare la trupa campioană din Premier League, şi oficialii ambelor cluburi sunt încrezători că pot ajunge la o înţelegere, în această vară.

Reclamă

Şi Pep Guardiola a fost întrebat despre posbilul transfer al lui Lucas Paqueta la Manchester City. Managerul „cetăţenilor” a refuzat să ofere multe detalii despre jucătorul brazilian: „Nu voi comenta. Este jucătorul lui West Ham”, a declarat managerul catalan, conform lui Fabrizio Romano.

Lucas Paqueta evoluează la West Ham din vara anului trecut, atunci când londonezii îl transferau de la Lyon. În cele 41 de meciuri bifate la West Ham, brazilianul a marcat cinci goluri şi a oferit şapte asisst-uri.

Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol

Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol! Fundaşul croat în vârstă de 21 de ani a semnat cu campioana Angliei. Gvardiol a fost transferat de la RB Leipzig pentru 90 de milioane de euro! Astfel, el a devenit cel mai scump fundaş din istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City a mai transferat în această vară un jucător croat, pe Mateo Kovacic, pe care l-a adus de la Chelsea.

Manchester City l-a dorit şi în vara anului trecut pe Gvardiol, dar „cetăţenii” nu s-au înţeles atunci la preţ cu cei care conduc echipa din Bundesliga.

Gvardiol l-a depăşit acum pe Harry Maguire în topul celor mai scumpi fundaşi din istorie. Maguire era cumpărat în 2019 de Manchester United de la Leicester pentru 87 de milioane de euro.

Josko Gvardiol e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 75 de milioane de euro. Leipzig l-a cumpărat în vara lui 2021 de la Dinamo Zagreb pentru 18.8 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și