Închide meniul

Mikel Arteta a dat de pământ cu VAR, după faza controversată din Arsenal – West Ham 0-2! „Tunarii” au ratat revenirea pe locul 1

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 decembrie 2023, 9:37

Mikel Arteta a dat de pământ cu VAR, după faza controversată din Arsenal – West Ham 0-2! „Tunarii au ratat revenirea pe locul 1

Mikel Arteta a dat de pământ cu VAR, după faza controversată din Arsenal - West Ham 0-2

Mikel Arteta, în timpu meciului Arsenal - West Ham / Profimedia

Mikel Arteta a dat de pământ cu VAR, după faza controversată din Arsenal – West Ham 0-2! Etapă de etapă, arbitrajul din primul eşalon al fotbalului englez este subiect de discuţie din cauza deciziilor luate de VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul de pe Emirates dintre Arsenal şi West Ham, câştigat de „ciocănari” cu 2-0, a avut loc o nouă fază controversată. La primul gol marcat de echipa lui David Moyes, mingea a părut că a ieşit din teren, înainte ca Jarrod Bowen să centreze pentru Tomas Soucek, marcatorul golului.

Mikel Arteta a dat de pământ cu VAR, după faza controversată din Arsenal – West Ham 0-2!

Decizia din teren a fost gol, iar faza a fost analizată de VAR. După mai multe minute, oficialii din cabina VAR nu au putut lua o decizie, deoarece reluările pe care le aveau la dispoziţie nu erau concludente, astfel încât a rămas decizia luată în primă fază în teren de brigada condusă de Michael Oliver.

La finalul partidei, Mikel Arteta a vorbit despre controversata fază şi a declarat că este păcat că tehnologia de care dispune fotbalul în acest moment nu a reuşit să dea un verdict clar:

„Dacă tehnologia pe care o avem în acest moment nu este suficient de bună să ne ofere un răspuns, ce ne rămâne de făcut este să câştigăm meciul.

Reclamă

Nu am revăzut faza. Ei au spus că nu e concludentă reluarea. E păcat că nu putem spune clar dacă a ieşit sau nu din teren, cu toată tehnologia pe care o avem. A trecut. Nu mai avem ce să facem acum”, a declarat Mikel Arteta, potrivit dailymail.co.uk.

În ciuda înfrângerii, Mikel Arteta şi-a felicitat adversarii pentru cele trei puncte obţinute şi a avut un mesaj şi pentru jucătorii săi. Chiar dacă nu au reuşit să înscrie, „tunarii” au reuşit să fie periculoşi şi să îşi creeze ocazi, singurul lucru care le-a lipsit joi seară pe Emirates fiind golul:

„O felicit pe West Ham şi îmi laud jucătorii. Asta pot să vă spun. Acesta este fotbalul. Când te uiţi la câte faze am creat, rezultatul este dezamăgitor. Dar ei au fost mai buni decât noi, atât în careul nostru, cât şi în careul lor.

Reclamă 4 / 0/3

Azi (n.r. ieri) nu a fost suficient pentru a câştiga. Trebuie să facem un pas în faţă pentru a câştiga meciurile după ocaziile create, deoarece echipa a meritat să câştige, fără îndoială”, a mai spus Mikel Arteta.

Arsenal a ratat revenirea pe primul loc în Premier League

În urma înfrângerii cu West Ham, Arsenal a ratat şansa de a reveni pe primul loc în Premier League. „Tunarii” au rămas după 19 etape la două puncte în spatele celor de la Liverpool. Formaţia lui Jurgen Klopp are 42 de puncte.

Lupta la titlu din Premier League se anunţă în continuare extrem de strânsă. Cu un meci mai puţin disputat, City are şansa a o egala pe Arsenal, după ce va ajunge la acelaşi număr de meciuri disputate cu celelalte echipe. „Cetăţenii” sunt pe locul 4, cu 37 de puncte. Aston Villa, ocupanta locului 3, are 39 de puncte.

Pentru Arsenal urmează ultimul meci din 2023 chiar pe 31 decembrie. Echipa lui Mikel Arteta nu va părăsi Londra, urmând să joace pe Craven Cottage cu Fulham. Formaţia lui Marco Silva nu traversează deloc o perioadă bună. După victoria cu 5-0 în faţa lui West Ham, Fulham a pierdut în următoarele trei etape din Premier League fără să înscrie.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și