Închide meniul
VIDEO & FOTO

Parada lui Manchester City! Jucătorii, antrenorii şi fanii au sărbătorit tripla istorică din acest sezon

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2023, 22:00

Parada lui Manchester City! Jucătorii, antrenorii şi fanii au sărbătorit tripla istorică din acest sezon

Parada lui Manchester City! Jucătorii, antrenorii şi fanii au sărbătorit tripla istorică din acest sezon

Pep Guardiola sărbătoreşte cu un trabuc / Profimedia Images

Parada lui Manchester City a avut loc în Manchester. Jucătorii, antrenorii şi fanii au sărbătorit tripla istorică din acest sezon. Pep Guardiola şi jucătorii săi le-au arătat fanilor cel mai recent trofeu obţinut în sezonul 2022-2023, Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În unele dintre imaginile de la paradă, antrenorul „cetăţenilor” a apărut cu un trabuc în gură. Jucătorii lui Manchester City s-au dezbrăcat la bustul gol în faţa fanilor. Jack Grealish a părut să consume alcool în timpul sărbătorii.

Parada lui Manchester City! Jucătorii, antrenorii şi fanii au sărbătorit tripla istorică

Atât antrenorul principal al echipei, cât şi jucătorii şi fanii „cetăţenilor” s-au dezlănţuit după ce Manchester City a reuşit să cucerească tot în acest sezon: Premier League, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

Ultimul trofeu înainte de vacanţă a fost obţinut sâmbătă seară, atunci când Manchester City a învins-o pe Inter Milano în finala Ligii Campionilor, cu 1-0.

Reclamă

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Rodrigo Hernandez, în minutul 58.

Cu o săptămână înainte, Manchester City a cucerit şi Cupa Angliei, după ce deja încheiase campionatul Angliei pe primul loc. Manchester City – Manchester United s-a încheiat 2-1. Cupa Angliei a fost câştigată de către „cetăţeni” datorită dublei lui Gundogan (minutele 1 şi 51). De partea cealaltă, Bruno Fernandes a marcat, din penalty, pentru Manchester United, în minutul 33.

Planul lui Pep Guardiola, dezvăluit de presa din Anglia. Câţi ani o va mai antrena spaniolul pe Manchester City

Planul lui Pep Guardiola, dezvăluit de presa din Anglia. Antrenorul spaniol a reuşit alături de Manchester City să câştige tripla în acest sezon, după ce campioana din Premier League s-a impus şi în finala Ligii Campionilor cu Inter.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola mai are contract cu City pentru încă două sezoane, iar presa din Marea Britanie anunţă că spaniolul vrea să îşi ducă la bun sfârşit înţelegerea, după care să se despartă de formaţia de pe Etihad.

Pep Guardiola a ajuns la Manchester City în vara anului 2016, iar ultima prelungire a contractului a fost semnată în luna noiembrie a anului trecut. Dacă va pleca la finalul contractului, în vara anului 2025, Pep Guardiola va încheia o perioadă de nouă ani pe banca „cetăţenilor”.

Rămâne de văzut dacă se va schimba ceva în următoarele sezoane, mai ales că în 2016, atunci când a venit la City, foarte mulţi oameni se aşteptau ca el să nu stea mai mult de trei sezoane pe banca echipei.

La vremea respectivă se credea că antrenorul spaniol vrea să ajungă şi în Italia, după perioada petrecută la City. După ce le-a mai pregătit pe Barcelona şi Bayern Munchen, obiectivul lui Guardiola la vremea respectivă era să antreneze în principalele patru campionate ale Europei. Cu toate acestea, el a rămas la City şi după 2019, iar în 2023 a reuşit o performanţă incredibilă: tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Șapte jucători urmează să plece de la Manchester City

Șapte jucători urmează să plece de la Manchester City, anunță presa din Franța. Noua campioană a Europei este gata să înceapă curățenia de vară, iar Pep Guardiola și-a întocmit deja „lista neagră”.

Conform footmercato.net, nu mai puțin de șapte jucători ar urma să plece de la Manchester City în următoarea perioadă. Trei dintre aceștia sunt jucători care au contribuit masiv la succesul din sezonul trecut, anume Bernardo Silva, Ilkay Gundogan și Riyad Mahrez.

Cei trei menționați mai sus își doresc noi provocări în carierele lor. De cealaltă parte, alți patru jucători se află pe „lista neagră” a lui Pep Guardiola.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și