Închide meniul

„Să deschidă ochii!” Bănel Nicoliță, sfat prețios pentru tinerii fotbaliști. „Ei te mint în față! Vrăjeli!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2022, 19:48

„Să deschidă ochii! Bănel Nicoliță, sfat prețios pentru tinerii fotbaliști. „Ei te mint în față! Vrăjeli!

Bănel Nicoliță, în culmea fericirii alături de noua iubita

Captură Youtube

Bănel Nicoliță s-a lăsat de fotbal, dar regretă că și-a încheiat conturile cu sportul pe care l-a iubit. Fosta vedeta de la Steaua dă vina pe impresar. Nicoliță regretă că nu a avut un agent ca Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă s-a retras din fotbal la 31 de ani. Fostul internaţional român îl consideră pe impresarul pe care l-a avut vinovat pentru retragerea prematură din fotbal. Traian Gherghişan este agentul care l-a reprezentat pe Nicoliţă.

Bănel Nicoliță, cucerit de impresara Anamaria Prodan

Nicoliță i-a sfătuit pe tinerii fotbaliști români să fie atenți la impresarii pe care îi aleg. Anamaria Prodan a fost dată ca exemplu pozitiv. Bănel a lăudat activitatea soției lui Laurențiu Reghecampf.

Să deschidă ochii! E important pentru fotbaliștii de azi să știe lucrurile astea. Pentru că te mint că te duc azi, mâine, poimâine, și ajungi să te lași de fotbal. Te mint în față! Ajungi să stai, să aștepți, să crezi după impresar.

Vrăjeli! Domnul Giovanni Becali și Anamaria sunt altceva. Am auzit jucători mulțumiți. E altceva. Au vorbit la cluburi pentru ei, în primul rând au mers pe interesul jucătorului. Asta înseamnă să fii om! Când pui în față viața jucătorului. OK, apoi câștigi și tu, că e jobul tău”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a pierdut contractele cu jucătorii de la FCSB, dar rămâne o impresară influentă în fotbalul românesc. Recent, ea a intermediat transferul lui Nicolae Stanciu în China. 

Singura persoană care nu l-a părăsit pe Nicoliță

Bănel Nicoliță a trecut printr-un adevărat coșmar în ultima perioadă a vieții. Fostul fotbalist a fost părăsit de soție și apropiați și s-a zvonit că acesta ar fi fugit în SUA de teama datoriilor la cămătari. Vedeta face acum noi dezvăluiri despre drama pe care a trăit-o. Bănel Nicoliță a dezvăluit că și-a pierdut toți apropiații și că o singură persoană i-a rămas alături. Este vorba despre un tovarăș, Vali, cu care a copilărit în Brăila, orașul său natal.

„Vedeți restaurantul ăsta. Mese pline. Le plăteam eu notele. Câți din ei mă mai salută? Câți din ei mă mai sună? Îi lăsam la masă, pe unii îi mai și încercam, le ziceam să bea, să mănânce, că mă întorc eu după jumătate de oră și plătesc. Stați liniștiți, plătesc eu. Cât era ea, 12 milioane, 15 milioane. Plăteam tot. Frații mei și mama îmi spuneau: „Mamă, ai grijă. Mamă vezi că nu-i nimeni lângă tine cum sunt frații tăi”. Am vrut să simt pe pielea mea cum e să pierzi. Și am simțit-o.

Reclamă 4 / 0/3

Am un singur prieten de la Brăila, pe Vali, care a rămas lângă mine indiferent de situație. Omul ăla și-ar da viața pentru mine. Vorbesc de prietenii din Brăila, oameni cu care am făcut multe lucruri.

Mă duceam acasă în vacanță și organizam meciuri, grătare, mese, cu bătrânii și tot așa. Îți dai seama că și lor le plăcea să joace împotriva mea. În schimb au rămas lângă mine foștii mei colegi de la Steaua. Cu toți sunt prieten”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și