Închide meniul

Anunțul făcut de Cremonese după gafa colosală comisă de Ionuț Radu în prelungiri: “Așa suntem noi!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 august 2022, 14:52

Anunțul făcut de Cremonese după gafa colosală comisă de Ionuț Radu în prelungiri: “Așa suntem noi!”

Ionuț Radu a gafat incredibil în prelungirile meciului Fiorentina - Cremonese 3-2

Ionuț Radu, dărâmat la finalul meciului Fiorentina - Cremonese 3-2 / Profimedia

Cremonese a făcut un anunț ferm după gafa colosală comisă de Ionuț Radu în prelungirile meciului cu Fiorentina, din prima etapă a sezonului din Serie A. Goalkeeper-ul român a scăpat mingea în poartă, la o centrare simplă expediată în careu de gazde, în secundele de final ale partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza autogolului uluitor al lui Radu, din minutul 90+5, Cremonese a pierdut dramatic, scor 2-3, primul meci după promovarea în Serie A.

Anunțul făcut de Cremonese după gafa colosală comisă de Ionuț Radu în prelungiri

Cei de la Cremonese au făcut “scut” în jurul românului și au anunțat că “pierd și câștigă ca o echipă”. Formația italiană a postat un mesaj pe rețelele sociale în care i-a luat apărarea lui Ionuț Radu, după ce portarul de 25 ani a debutat cu stângul în noua stagiune, la noua sa echipă.

„Fiecare jucător al lui Cremonese face parte dintr-o familie, dintr-o societate, dintr-un grup. Fiecare laudă și fiecare critică la adresa unei singure persoane este întotdeauna îndreptată către întreaga echipă.

Pentru că așa suntem noi, uniți atât pe teren cât și în afara lui, la bine și mai ales la greu. Am scris-o după meci: am pierdut ca o echipă, vom câștiga ca o echipă”, a scris Cremonese, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Alături de textul superb, italienii au atașat și o fotografie cu întreaga echipă înaintea meciul cu Fiorentina.

Ionuț Radu, apărat de Cremonese după gafa uriașă din prelungiri
Ionuț Radu, apărat de Cremonese după gafa uriașă din prelungiri / Facebook Cremonese

La rândul său, antrenorul lui Cremonese, Massimiliano Alvini, l-a încurajat pe Ionuț Radu după gafa care a decis soarta meciului cu Fiorentina:

„I-am spus lui Ionuț Radu să țină capul sus. Greșeala aia nu există. Sunt foarte mulțumit de prestația lui. Este un mare portar căruia i s-a dat o etichetă pe care nu o merită”, a spus Massimiliano Alvini, potrivit Tuttomercatoweb.

Reclamă 4 / 0/3

Gazzetta dello Sport nu-l iartă pe Ionuţ Radu, după autogolul incredibil din partida Fiorentina – Cremonese 3-2

Celebra publicaţie italiană titrează faptul că, până la autogolul din ultimul minut, Ionuţ Radu a avut o evoluţie foarte bună. Cu toate acestea, gafa din minutul 90+5 este una greu de trecut cu vederea, fiind comparată cu o „crimă” pentru Cremonese.

„Încă o greşeală răsunatoare din partea lui Ionuţ Radu, după cea comisă în aprilie, în înfrângerea lui Inter cu Bologna. Până la momentul erorii, acesta a fost unul dintre cei mai buni de pe teren, cu intervenţii foarte bune care au salvat rezultatul. Nu este o greşeală care să afecteze clasamentul, (n. r. precum cea de la Inter), dar una care să-i afecteze starea”, au titrat cei de la Gazzetta dello Sport.

„Două intervenții bune, unele ieșiri nepotrivite. Apoi crimă: înscrie în propria poartă”, au mai scris italienii, care i-au acordat nota 4 lui Ionuţ Radu, cea mai mică din cadrul echipei sale, Cremonese.

Recomandări
  • Anunțul făcut de Cremonese după gafa colosală comisă de Ionuț Radu în prelungiri
  • Ce au scris italienii: “Așa suntem noi!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și