Închide meniul

Ciprian Tătărușanu a încasat 18 goluri în acest an, la AC Milan! Cifre dezastruoase pentru portarul român

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 ianuarie 2023, 15:50

Ciprian Tătărușanu a încasat 18 goluri în acest an, la AC Milan! Cifre dezastruoase pentru portarul român

Ce salariu are Ciprian Tătărușanu la AC Milan

Ciprian Tătărușanu, într-un meci la AC Milan / Profimedia

Ciprian Tătărușanu a încasat 18 goluri în acest an, la AC Milan! Campioana Italiei este de nerecunoscut în actualul sezon și s-a „prăbușit” la 12 puncte în spatele liderului Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătărușanu trăiește un adevărat coșmar între buturile „rossonerilor”. Portarul de 36 de ani a fost din nou „victimă” la AC Milan, în partida cu Sassuolo.

Ciprian Tătărușanu a încasat 18 goluri în acest an, la AC Milan!

AC Milan a fost „demolată” de Sassuolo, scor 2-5, chiar pe San Siro. Titular din nou în lipsa accidentatului Mike Maignan, Ciprian Tătărușanu a primit gol după gol în meciul din etapa a 20-a din Italia.

Sassuolo a făcut show pe San Siro și a marcat prin Defrel, Frattesi, Berardi, Lauriente și Matheus Henrique. Pentru Milan au punctat Giroud și Origi.

În urma dezastrului de astăzi, Ciprian Tătărușanu a ajuns la 18 goluri încasate în acest an. Portarul român a fost titular în toate cele 7 meciuri disputate în prima lună din 2023 de AC Milan, în toate competițiile.

Reclamă

„Rossonerii” au câștigat un singur meci în acest an, împotriva celor de la Salernitana.

Ciprian Tătărușanu, 18 goluri încasate în 2023, la AC Milan:

Cotat la 600.000 de euro de transfermarkt.com, Ciprian Tătărușanu a bifat 19 apariții în actualul sezon, în toate competițiile. Per total, românul a încasat 30 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Tătăruşanu, lăsat să plece de AC Milan

Ciprian Tătăruşanu va fi lăsat să plece de AC Milan. Chiar dacă a fost titular în ultimele meciuri ale rossonerilor, contractul portarului în vârstă de 36 de ani nu va fi prelungit.

Cunoscutul jurnalist Nicolo Schira a făcut anunţul momentului. Tătăruşanu nu i-a convins pe şefii campioanei en-titre din Serie A şi trebuie să îşi caute echipă.

Goalkeeperul român are deja variante de a continua în Serie A. „Tătă” este dorit de Torino. Şi fosta echipă a lui Răzvan Marin, Cagliari, poate fi o destinaţie pentru portarul de 36 de ani.

AC Milan nu îi va prelungi contractul lui Tătăruşanu, care expiră în 2023. Cagliari şi Torino au cerut deja informaţii despre portar, pentru a-l aduce din postura de jucător liber de contract”, a transmis Nicola Schira, pe contul său de Twitter.

Paolo Maldini îi dă fiori lui Ciprian Tătăruşanu

Paulo Maldini, managerul tehnic de la AC Milan, a ţinut să anunţe că situaţia de la echipă poate fi remediată. Ciprian Tătăruşanu are de ce să se teamă că va fi scos dintre buturi. Titularul de drept, Mike Maignan, este pe punctul de a fi recuperat după o lungă accidentare.

Echipa este încă în grafic, suntem pe locul secund în campionat şi în optimile Champions League. Poate părea banal, dar am câştigat titlul datorită spiritului nostru şi este ceva ce trebuie să redescoperim cu calm. Nu mi se pare un mare dezastru, dar ultimele rezultate mă îngrijorează.

Munca nu lipseşte, vă asigur! Sunt prezent la toate sesiunile de antrenament. Uneori se întâmplă, aşa cum i s-a întâmplat şi Milanului, să îşi piardă încrederea. Se poate întâmpla, dar ştim cum să ne întoarcem. Ştim că nu suntem la nivelul celor mai mari cluburi din Europa, dar suntem în optimile de finală ale Ligii Campionilor, ceea ce este o altă mare realizare.

Reclamă

Momentul este delicat, ne-am pierdut puţin ideea de joc. Este ceva ce a lipsit în ultimele 15-20 de zile. Maignan? Ultimele examene medicale au decurs bine, ne aşteptăm să revină în luna februarie„, a declarat Paolo Maldini, potrivit gazzetta.it.

Recomandări
  • Ciprian Tătărușanu a încasat 18 goluri în acest an, la AC Milan
  • Cifre dezastruoase pentru portarul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și