Închide meniul
VIDEO

Daniel Boloca, gol superb în Cupa Italiei! Mijlocaşul care refuză naţionala României a avut o execuţie perfectă!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 ianuarie 2024, 22:31

Daniel Boloca, gol superb în Cupa Italiei! Mijlocaşul care refuză naţionala României a avut o execuţie perfectă!

Daniel Boloca, gol superb în Cupa Italiei!

Momentul în care Daniel Boloca a înscris contra Atalantei / Profimedia Images

Daniel Boloca a marcat un gol superb în Cupa Italiei, contra Atalantei. Intrat pe teren în minutul 75 al partidei, la scorul de 3-0 pentru Atalanta, mijlocaşul a marcat în minutul 90+5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boloca a profitat de o degajare greşită a portarului Musso. El a driblat un adversar şi a şutat perfect de la marginea careului. Portarul Musso nu a avut nicio şansă să intervină.

Daniel Boloca, gol superb în Cupa Italiei!

Atalanta – Sassuolo s-a încheiat 3-1. Belgianul De Ketelaere, împrumutat de Milan la Atalanta, a fost autorul unei „duble”, el marcând în minutele 24 şi 63.

Miranchuk a fost celălalt marcator al Atalantei, el învingându-l pe portarul lui Sassuolo, Cragno, în minutul 71 al partidei.

De Ketelaere, al cărui împrumut la Atalanta, expiră în vara acestui an, ar putea întâlni naţionala României la EURO 2024. România e în grupă cu Belgia, Slovacia şi cu câștigătoarea play-off-ului B (ultima echipă din grupă va fi Israel, Islanda, Bosnia sau Ucraina).

Reclamă

Reacţia oficială din partea FRF, după declaraţiile explozive ale lui Daniel Boloca: „Uşa rămâne deschisă!”

Reacţia oficială din partea FRF, după declaraţiile lui Daniel Boloca, nu a întârziat să apară. Mihai Stoichiţă a declarat că îi înţelege decizia mijlocaşului de la Sassuolo, însă susţine că uşa naţionalei României va rămâne mereu deschisă pentru acesta.

Daniel Boloca a declarat că a fost o greşeală atunci când a acceptat să vină la naţionala României. Acesta vrea să joace pe naţionala Italiei, fiind ţara în care a crescut.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda faptului că Daniel Boloca regretă că a jucat pentru România, Mihai Stoichiţă a declarat că acesta este în continuare bine-venit la naţională, în cazul în care nu va fi convocat de italieni.

Directorul tehnic din cadrul FRF a declarat că nu vrea să comenteze prea mult interviul dat de Boloca în presa din Italia, deoarece înţelege faptul că acesta se simte mai bine printre italieni, dat fiind faptul că este crescut acolo.

„Eu cred că Boloca, prin ce a declarat, a confirmat ce am spus eu de mai multe ori. Ei s-au născut acolo, poate nu mai știu românește.

El măcar a avut curajul să spună că nu se mai simte român. A trăit acolo și s-a atașat de ce e acolo, spre deosebire de părinți, care au rămas români în sufletul lor. Nu îi comentez declarațiile, pentru că el simte, nu eu.

Fiecare om e liber să-și aleagă drumul pe care și-l dorește. Depinde de noi să înțelegem aceste situații și să fim maleabili. Bineînțeles, dacă nu apucă să joace pentru Italia, ușa rămână deschisă”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform digisport.ro.

Daniel Boloca: „A fost o greşeală că am acceptat convocarea la naţionala României!”

Daniel Boloca a oferit un interviu exploziv în Italia în care a vorbit şi despre convocarea la naţionala României. Edi Iordănescu l-a convocat anul trecut pe Boloca. A jucat doar 6 minute în amicalul cu Slovenia. În rest, cu Finlanda, Bosnia Herţogovina şi Moldova nu a jucat.

„Primul apel a venit din România: părinții mei s-au născut acolo și au ajuns în Italia fiind cetățeni extracomunitari. Nu m-am gândit niciodată că o echipă națională m-ar putea chema. A fost un sentiment extraordinar pentru părinții mei.

Reclamă

Când am ajuns în România, mi-am dat seama de greșeala mea. Nu am înțeles nimic! Vorbeau atât de repede, încât mă trezeam la prânz sau la cină cu jucători care încercau să mă integreze, iar eu zâmbeam și dădeam din cap ca un prost. Chiar mă chinuiam. O lună mai târziu, a venit apelul din Italia pentru un stagiu în care antrenorul Roberto Mancini dorea să evalueze niște tineri și jucători din Serie B. Am fost chemat pentru un stagiu.

Am fost în culmea fericirii, am acceptat și am înțeles care va fi destinul meu. Când a fost anunțată convocarea, România m-a sunat pentru a afla care sunt intențiile mele: „Voi fi sincer cu tine. Vă mulțumesc, pentru că m-ați tratat cu rafinament, dar mă simt italian. Mi-ați dat atât de mult, fără să-mi lipsească nimic. Dar eu nu simt asta. A fost un mare moment de familie, dar, din respect pentru tine, trebuie să-ți spun că nu este ceea ce îmi doresc’.

Privind retrospectiv, am greșit când am acceptat acea convocare la naționala României. Eram complet pe picior greșit. Dar nu puteam să știu dinainte. Dacă mergi la echipa națională, trebuie să o faci cu inima. Și oricât de recunoscător aș fi fost, nu a fost cazul”, a spus Daniel Boloca într-un interviu pentru Cronache di Spogliatoio, citat de sport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și