Închide meniul

Dennis Man, anunț despre viitorul lui! Ce decizie a luat, înainte de EURO 2024: „Asta e dorința mea!”

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2024, 13:13

Reclamă
Dennis Man, anunț despre viitorul lui! Ce decizie a luat, înainte de EURO 2024: Asta e dorința mea!”

Dennis Man, anunț despre viitorul lui! Ce decizie a luat, înainte de EURO 2024

Dennis Man, în timpul unui meci / Profimediaimages

Dennis Man a făcut un anunț despre viitorul lui. Internaționalul român s-a decis și a transmis că vrea să rămână la Parma, pentru a evolua alături de „cruciați” în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a făcut anunțul despre viitorul lui chiar din cantonamentul naționalei. România se pregătește de duelurile amicale cu Bulgaria și Liechtenstein, meciul cu Liechtenstein fiind în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, vineri, 7 iunie.

Dennis Man, anunț despre viitorul lui! Ce decizie a luat, înainte de EURO 2024

Dennis Man s-a declarat mulțumit de sezonul avut la Parma. Acesta a transmis că este fericit pentru faptul că echipa și-a îndeplinit obiectivul, acela de a promova în Serie A.

După ce s-a zvonit că ar putea să plece de la Parma, Dennis Man a lămurit totul. Internaționalul român a dezvăluit că va continua la echipa lui Fabio Pecchia, deoarece își dorește să evolueze în Serie A.

Pentru mine a fost un sezon bun, sunt fericit că am îndeplinit obiectivul echipei (n.r. – Parma), acela de a promova în Serie A. Suntem fericiţi. Personal cred că puteam să fac şi mai bine, însă per total sunt mulţumit cu ceea ce am făcut.

Reclamă
Reclamă 4

Vreau să continui să joc în Serie A. Am avut trei ani în Serie B și știu ce înseamnă. Vreau să joc la cel mai mai înalt nivel, am dorința de a evolua cu Parma în Serie A”, a declarat Dennis Man, pentru FRF TV.

Dennis Man și Valentin Mihăilă își prelungesc contractele cu Parma

Dennis Man și Valentin Mihăilă își prelungesc contractele cu Parma! Românii au impresionat conducerea echipei din Italia în sezonul în care „cruciații” au promovat în Serie B, iar acum au noile contracte „pe masă”.

Anunțul cu privire la prelungirea contractelor lui Man și Mihăilă a fost făcut de Roel Vaeyens, directorul sportiv de la Parma.

Reclamă

La finalul sezonului, munca managerilor nu se încheie. Din contră, ea devine și mai vizibilă. Ne-am pregătit pentru ce urmează. Trebuie să mai avem discuții interne, dar și cu interlocutori din afară și cu siguranță vom fi pregătiți pentru sezonul viitor.

Suntem în negocieri pe mai multe fronturi, nu doar cu Man și Mihăilă. Suntem în negocieri cu agenții lor, ei își doresc să rămână aici și noi vrem să continuăm alături de ei. E doar o chestiune de timp, trebuie să ne mai întâlnim o dată. Când vom avea noutăți, le vom comunica.

Eu îmi fac treaba și atunci când sunt noutăți, le comunic. Lucrez cu aceeași metodologie ca și anul trecut. Trebuie să ne și întărim, dar știm deja că formăm o echipă puternică”, a spus oficialul de la Parma, potrivit parmalive.com.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:26

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

10:59

LIVE VIDEOCursa de Formula 2 din Austria este ACUM în AntenaPLAY! Probleme pentru Dennis Hauger înainte de start

10:53

Andreea Dragoman, emoţii uriaşe înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sperăm să ne întoarcem cu medalia acasă”

10:26

4 atleţi s-au calificat la Jocurile Olimpice 2024! Team România a ajuns la 99 de sportivi

10:20

VIDEOLuke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Final nebun la Spielberg

10:17

Ronald Koeman, luat la ţintă de presa din Olanda înaintea meciului cu România: „Nu va fi o prioritate pentru el. Stă ascuns”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și