Închide meniul

Empoli forțează transferul lui Răzvan Marin! Italienii au început negocierile cu Cagliari

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 12:14

Empoli forțează transferul lui Răzvan Marin! Italienii au început negocierile cu Cagliari

Răzvan Marin, convins că România se va califica la EURO

Răzvan Marin, la echipa naţională / Profimediaimages

Empoli forțează transferul lui Răzvan Marin. Internaționalul român a jucat sezonul trecut pentru trupa de Serie A, sub formă de împrumut, iar acum a revenit la Cagliari. Însă, oficialii de la Empoli și-l doresc în continuare pe mijlocaș, și sunt gata să negocieze un transfer definitiv cu oficialii trupei antrenate de Claudio Ranieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a fost cumpărat de Cagliari de la Ajax, în vara lui 2021, și ulterior a fost cedat sub formă de împrumut la Empoli un an mai târziu.

Empoli forțează transferul lui Răzvan Marin

Presa din Italia anunță că Răzvan Marin nu ar urma să stea prea mult timp la Cagliari, după ce a revenit din împrumut. Celor de la Empoli li s-a părut mult prea mare suma de transfer a internaționalului român, anume șapte milioane de euro, însă sunt gata să reia negocierile.

Antrenorul celor de la Empoli și-l dorește în continuare pe român la echipă, acesta fiind o prezență constantă în primul 11 al echipei, în sezonul trecut de Serie A.

„Jucătorul a avut momente şi moment sub comanda lui Zanetti, dar antrenorul îl apreciază şi este mulţumit de randamentul său. Empoli trebuie să găsească soluţii la mijlocul terenului, dar şi suma lui Marin trebuie să mai scadă pentru că dacă Cagliari va cere în continuare 7 milioane afacerea nu se va face!”, notează italienii de la pianetaempoli.it.

Reclamă

Rămâne de văzut şi ce îşi va dori Răzvan Marin. Mijlocaşul român a impresionat sezonul trecut la Empoli, echipă la care s-a simţit foarte bine. În acelaşi timp, Claudio Ranieri, antrenorul care a readus-o pe Cagliari în Serie A, îl vrea pe Marin în echipa sa.

În sezonul trecut, în care a evoluat la Empoli sub formă de împrumut de la Cagliari, Răzvan Marin a evoluat în 34 de meciuri, reuşind să înscrie 2 goluri şi să ofere 4 pase de gol. Empoli a încheiat pe locul 14 sezonul în Serie A. În luna iunie, Răzvan Marin a lipsit de la naţionala României pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia, din cauza unei accidentări.

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a atins borna de 100 de meciuri în Serie A

Promisiunea făcută de Răzvan Marin după ce a ajuns la 100 de meciuri în Serie A este una pe măsura performanţei reuşite. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani este românul care a atins cel mai rapid această bornă în campionatul Italiei. I-a depăşit chiar pe Adi Mutu, Cristi Chivu, Radu Ştefan şi Ciprian Tătăruşanu.

Reclamă 4 / 0/3

100 de meciuri în Serie A pentru Cagliari și Empoli, o călătorie plină de emoții și provocări, cu suișuri și coborâșuri. Un obiectiv atins datorită ajutorului și sprijinul colegilor mei, antrenorilor și fanilor ambelor echipe.

Călătoria mea în Italia a fost făcută specială de aceste două experiențe fantastice și sunt cu adevărat mândru de această realizare. Voi continua să dau tot ce am mai bun, cu pasiune și seriozitate„, a transmis Răzvan Marin pe contul său de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și