Închide meniul

Înlocuitor surpriză pentru Jose Mourinho la AS Roma: „El va fi noul antrenor”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 ianuarie 2024, 12:01

Reclamă
Înlocuitor surpriză pentru Jose Mourinho la AS Roma: „El va fi noul antrenor

Înlocuitor surpriză pentru Jose Mourinho la AS Roma

Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma / Profimedia Images

Înlocuitor surpriză pentru Jose Mourinho la AS Roma. Daniele De Rossi ar urma să preia funcţia de antrenor principal al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalistul italian Nicolo Schira susţine, pe contul de Twitter, că De Rossi este cel care îi va lua locul lui Mourinho.

Înlocuitor surpriză pentru Jose Mourinho la AS Roma: „El va fi noul antrenor”

Ofertă gata și confirmată! Daniele DeRossi va fi noul antrenor al AS Roma”, a scris Nicolo Schira pe Twitter.

Jose Mourinho s-a despărţit oficial de AS Roma, clubul din capitala Italiei anunţând într-un comunicat încetarea contractului cu tehnicianul portughez.

Reclamă

În numele tuturor celor de la AS Roma, îi mulţumim lui José pentru pasiunea şi angajamentul de care a dat dovadă de când s-a alăturat echipei Giallorossi”, au declarat proprietarii clubului, Dan şi Ryan Friedkin, într-un comunicat. „Vom avea întotdeauna amintiri plăcute despre conducerea sa, dar credem că, în interesul clubului, este necesară o schimbare imediată. Îi dorim lui José şi echipei sale tot ce este mai bun pentru viitor”, se precizează în comunicat.

Anterior, despărţirea lui Mourinho de AS Roma a fost anunţată de jurnalistul Fabrizio Romano, specialist în mercato. „BREAKING! Jose Mourinho şi AS Roma se despart cu efect imediat. E gata”, scria Fabrizio Romano pe contul de Twitter.

Jose Mourinho o lasă pe AS Roma pe locul 9 în Serie A, poziţie dezamăgitoare. Roma e la 22 de puncte în spatele liderului Inter, dar poate spera să prindă cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

Atalanta, formaţie aflată pe locul 5, are doar cu 4 puncte mai mult decât Roma, în timp ce Fiorentina, care e pe 4, loc ce asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor, are 34 de puncte, cu 5 mai multe decât Roma.

S-a scris de interesul naţionalei Braziliei pentru Mourinho. „Selecao” a fost refuzată de Carlo Ancelotti

Jose Mourinho a fost dorit de naţionala Braziliei, dar a transmis, recent, că nu vrea să plece de la AS Roma, intenţionând să îşi prelungească înţelegerea cu formaţia din Serie A.

Presa italiană a scris anterior că AS Roma se află în căutarea unui nou antrenor, fiind nemulţumită de rezultatele obţinute de „The Special One” la echipa din capitala Italiei.

„Nu cred că este adevărat că Roma caută alţi antrenori. Onestitatea şi reciprocitatea sunt importante, eu am încredere în cei de la Friedkin (proprietarii clubului), am încredere 100% în onestitatea lor. Nu ştiu dacă mă vor aici, dar nu cred că este adevărat că vorbesc cu alţi antrenori pe la spatele meu”, a spus tehnicianul de 60 de ani.

„Brazilia? Nu ştiu dacă este adevărat sau nu. Nu au vorbit cu mine. I-am spus avocatului meu că nu vorbesc cu nimeni până nu ştiu ce vrea clubul. Va trebui să avem răbdare să aflăm viitorul”, a declarat Mourinho.

Mourinho spunea că a avut mai multe oferte în ultima perioadă, dar le-a refuzat

Înaintea partidei cu Napoli, Jose Mourinho dezvăluia că a avut mai multe oferte în ultima perioadă și că le-a refuzat, pentru a continua să o pregătească pe AS Roma.

„După ce am semnat cu AS Roma, o săptămână mai târziu am primit o ofertă fantastică. I-am informat în legătură cu ea. Nu am acceptat pentru că aveam un acord cu Roma.

Reclamă

În decembrie, în timpul sezonului, am primit o ofertă de la Portugalia, cu posibilitatea de a lucra cu cei mai buni jucători din lume, de a câştiga un Euro, de a câştiga o Cupă Mondială, de a face ca lumea să vorbească despre mine, iar eu am refuzat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și