Închide meniul

Jose Mourinho e OUT de la AS Roma! Fabrizio Romano, detalii despre despărţirea bombă a portughezului de echipa italiană

Bogdan Stănescu Publicat: 16 ianuarie 2024, 10:37 / Actualizat: 16 ianuarie 2024, 11:44

Reclamă
Jose Mourinho e OUT de la AS Roma! Fabrizio Romano, detalii despre despărţirea bombă a portughezului de echipa italiană

Jose Mourinho e OUT de la AS Roma!

Jose Mourinho / Profimedia Images

Jose Mourinho e OUT de la AS Roma! Fabrizio Romano a anunţat pe contul său de Twitter despărţirea antrenorului portughez de echipa italiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

BREAKING! Jose Mourinho şi AS Roma se despart cu efect imediat. E gata”, a anunţat Fabrizio Romano pe Twitter.

Jose Mourinho e OUT de la AS Roma!

UPDATE 11:30 AS Roma a emis un comunicat în care a anunţat despărţirea de Jose Mourinho.

În numele tuturor celor de la AS Roma, îi mulţumim lui José pentru pasiunea şi angajamentul de care a dat dovadă de când s-a alăturat echipei Giallorossi”, au declarat proprietarii clubului, Dan şi Ryan Friedkin, într-un comunicat. „Vom avea întotdeauna amintiri plăcute despre conducerea sa, dar credem că, în interesul clubului, este necesară o schimbare imediată. Îi dorim lui José şi echipei sale tot ce este mai bun pentru viitor”, se precizează în comunicat.

Reclamă

Jose Mourinho o lasă pe AS Roma pe locul 9 în Serie A, poziţie dezamăgitoare. Roma e la 22 de puncte în spatele liderului Inter, dar poate spera să prindă cupele europene.

Atalanta, formaţie aflată pe locul 5, are doar cu 4 puncte mai mult decât Roma, în timp ce Fiorentina, care e pe 4, loc ce asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor, are 34 de puncte, cu 5 mai multe decât Roma.

Jose Mourinho a fost dorit de naţionala Braziliei, dar a transmis, recent, că nu vrea să plece de la AS Roma, intenţionând să îşi prelungească înţelegerea cu formaţia din Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Presa italiană a scris anterior că AS Roma se află în căutarea unui nou antrenor, fiind nemulţumită de rezultatele obţinute de „The Special One” la echipa din capitala Italiei.

Mourinho nu credea informaţia că Roma se află în căutarea unui alt antrenor

„Nu cred că este adevărat că Roma caută alţi antrenori. Onestitatea şi reciprocitatea sunt importante, eu am încredere în cei de la Friedkin (proprietarii clubului), am încredere 100% în onestitatea lor. Nu ştiu dacă mă vor aici, dar nu cred că este adevărat că vorbesc cu alţi antrenori pe la spatele meu”, a spus tehnicianul de 60 de ani.

„Brazilia? Nu ştiu dacă este adevărat sau nu. Nu au vorbit cu mine. I-am spus avocatului meu că nu vorbesc cu nimeni până nu ştiu ce vrea clubul. Va trebui să avem răbdare să aflăm viitorul”, a declarat Mourinho.

Mourinho spunea că a avut mai multe oferte în ultima perioadă, dar le-a refuzat

Înaintea partidei cu Napoli, Jose Mourinho dezvăluia că a avut mai multe oferte în ultima perioadă și că le-a refuzat, pentru a continua să o pregătească pe AS Roma.

„După ce am semnat cu AS Roma, o săptămână mai târziu am primit o ofertă fantastică. I-am informat în legătură cu ea. Nu am acceptat pentru că aveam un acord cu Roma.

În decembrie, în timpul sezonului, am primit o ofertă de la Portugalia, cu posibilitatea de a lucra cu cei mai buni jucători din lume, de a câştiga un Euro, de a câştiga o Cupă Mondială, de a face ca lumea să vorbească despre mine, iar eu am refuzat.

Jose Mourinho nu a avut milă de Renato Sanches. Antrenorul Romei l-a umilit pe jucătorul portughez în partida pierdută în deplasarea de la Bologna.

Reclamă

Renato Sanches a fost trimis în teren la pauză meciului de la Bologna în locul lui Leonardo Spinazzola. După numai 18 minute, antrenorul Romei avea să ia o decizie şocantă. L-a înlocuit pe Renato Sanches cu Edoardo Bove. Renato Sanches a fost uluit decizia lui Mourinho şi întreba nedumerit dacă este trebuie să fie cel schimbat.

 

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și