Închide meniul

Ionuţ Radu a comis o gafă uriaşă, dar marele Walter Zenga îl apără: „Dacă Inter va pierde titlul, nu este vina lui”

Dan Roșu Publicat: 29 aprilie 2022, 12:20

Ionuţ Radu a comis o gafă uriaşă, dar marele Walter Zenga îl apără: „Dacă Inter va pierde titlul, nu este vina lui

Ionuţ Radu, consolat la finalul meciului Bologna - Inter 2-1

Profimedia Images

  • Walter Zenga i-a luat apărarea lui Ionuţ Radu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Ionuţ Radu a comis o gafă uriaşă, dar Walter Zenga susţine că, dacă Inter va pierde titlul din Serie A, nu va fi vina portarului nostru. Asta chiar dacă greşeala din meciul cu Bologna a costat pe Inter cel puţin un punct. Acum, rivala Milan e favorită la Scudetto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Greşeala lui Radu este evidentă. E prea uşor să dăm toată vina pe el. Ce legătură are comparaţia cu Sartri? E corect să dăm vina pe cei mai slabi? Mai avem de jucat patru meciuri din această campanie. Dacă Inter va pierde titlul, nu este vina lui Radu.

Ionuţ Radu a comis o gafă uriaşă, dar e apărat de Walter Zenga

Nu ştiu dacă Handanovic va reveni duminică, dar, în acelaşi timp, am văzut lucruri importante: Dumfries a acoperit camera, iar Dimarco, Correa şi Cordaz încercau să îl încurajeze. Sunt sigur că toţi jucătorii au făcut asta.

Reclamă

Dacă Radu va juca la Udinese, va trebui să şteargă totul din urmă. Dacă ar fi făcut meciul vieţii cu Bologna, nu cred că ar fi intrat pe teren cu gândul că e un fenomen, pentru că greşeala e chiar după colţ. Nu e cel mai slab, i se poate întâmpla oricui. Nu contează de câte ori cazi, important e de câte ori te ridici. Să demonstrezi că ai personalitate este cel mai important lucru din lumea de azi”, a spus Walter Zenga, despre gafa lui Ionuţ Radu, citat de Gazzetta dello Sport.

Punctul pierdut de nerazzurri la Bologna e extrem de important în lupta pentru titlu. Inter e acum la două puncte în spatele Milanului, cu patru etape rămase de disputat. Cum „Diavolii Roşii” stau mai bine la capitolul „directe”, au nevoie de trei victorii şi un egal pentru a deveni matematic campioni.

Reclamă

Samir Handanovic nu l-a încurajat pe Ionuţ Radu

Ionuț Radu a greșit decisiv în meciul pierdut de Inter pe terenul celor de la Bologna, 1-2. Portarul român a dat pe lângă minge, iar gazdele au marcat golul victoriei. Radu a izbucnit în lacrimi la finalul partidei, însă nu l-a impresionat pe căpitanul Samir Handanovic.

Portarul sloven, titular obișnuit la Inter, a trecut pe lângă Radu fără să întoarcă privirea. Atitudinea rece a lui Handanovic a fost observată de jurnaliștii italieni.

„După fluierul final, Ionut Radu, dezamăgit de greșeala care i-a oferit victoria Bolognei, a izbucnit în lacrimi de disperare. Fostul portar al lui Genoa a conștientizat că eroarea sa o poate costa titlul pe Inter și nu și-a putut găsi liniștea.

Reclamă 4 / 0/3

S-a discutat însă și despre reacția căpitanului lui Inter, Samir Handanovic. Portarul titular al nerazzurrilor, care a cedat postul miercuri seară din cauza unei accidentări, nici nu și-a întors privirea către coechipierul său care plângea și s-a dus direct la vestiare.

În același timp, Correa, Cordaz si Dumfries au încercat să-l consoleze pe Radu. Fundașul olandez a devenit chiar protagonistul unui gest frumos, punându-se în fața camerelor pentru a le împiedica să transmită disperarea coechipierului său. Așadar, două reacții complet opuse.”, a notat eurosport.it, după Bologna – Inter 2-1.

Ionuţ Radu e cotat la 4 milioane de euro

Ionuţ Radu a comis o gafă uriaşă la doar al doilea meci al sezonului, în poarta Interului. Portarul nostru e cotat la 4 milioane de euro pe site-urile de specialitate.

„Nu vă faceţi probleme, e un portar excelent. A jucat foarte bine cu Empoli şi se pregăteşte foarte bine. Are încrederea mea şi a colegilor săi. Dacă se întâmpla la 3-0 era diferit”, a declarat Simone Inzaghi, conform gazzetta.it.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: "Asta e tripla mea ideală"
Liga 1 • 2 mart., 20:14
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală”. Ce îşi doreşte oficialul FCSB
Inter - Atletico Madrid 1-0 și PSV - Borussia Dortmund 1-1
Liga Campionilor • 20 feb., 23:55
Inter – Atletico Madrid 1-0 și PSV – Borussia Dortmund 1-1. Istvan Kovacs a arbitrat duelul „de foc” de la Milano
Liga Campionilor • 20 feb., 23:14
Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid! Reacţia de milioane a portarului