Închide meniul

Italienii anunţă că Vlad Chiricheş nu va mai rămâne la Cremonese! Căpitanul României e dorit de Gigi Becali la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2023, 17:41

Reclamă
Italienii anunţă că Vlad Chiricheş nu va mai rămâne la Cremonese! Căpitanul României e dorit de Gigi Becali la FCSB

Vlad Chiricheş nu va mai rămâne la Cremonese

Vlad Chiricheş, în timpul unui meci la Cremonese/ Profimedia

Italienii anunţă că Vlad Chiricheş nu va mai rămâne la Cremonese. Căpitanul naţionalei României poate reveni la FCSB, acolo unde Gigi Becali îl doreşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aventura lui Vlad Chiricheş la Cremonese se apropie de finală. Jurnaliştii italieni anunţă că cei de la Cremonese nu vor mai conta pe serviciile fundaşului român.

Italienii anunţă că Vlad Chiricheş nu va mai rămâne la Cremonese

„Chiricheș nu mai face parte din planuri. Rezilierea e o ipoteză concretă acum”, au scris cei de la tuttob.com. Vlad Chiricheş se află pe radarul celor de la FCSB, însă salariul acestuia este un impediment în oficializarea transferului.

Gigi Becali este dispus să-i accepte pretenţiile salariale imense ale lui Vlad Chiricheş, pentru ca fundaşul să revină la FCSB. Latifundiarul din Pipera e gata să îi plătească stopper-ului de 33 de ani un salariu anual de aproximativ jumătate de milion de euro.

Acest fapt l-ar transforma pe Vlad Chiricheş în cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Fundaşul ar fi peste Florinel Coman în clasamentul salariilor din prima ligă din România. „Mbappe de România” câştigă anual suma de 360.000 de euro, la FCSB, acesta primind o mărire de salariu după evoluţiile din sezonul trecut.

Reclamă

Gigi Becali declara recent că se află în negocieri cu Vlad Chiricheş. Patronul de la FCSB a mărturisit că salariul pe care îl cere fundaşul este echivalent cu un transfer definitiv al lui Andrei Burcă de la CFR Cluj, un alt stopper care s-a aflat pe lista roş-albaştrilor.

„Salariul lui Chiricheş ar costa cât transferul definitiv al lui Burcă! A spus că aşteaptă să vadă ce alte oferte are și o să decidă. Eu i-am făcut o ofertă și acum rămâne de văzut. Probabil că va veni la noi doar dacă nu-și găsește altceva, așa cred”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Vlad Chiricheş a mai fost legitimat la echipa „roș-albastră” în perioada ianuarie 2012 – august 2013. Alături de FCSB, Chiricheș a reușit să câștige două titluri de campion, în sezoanele 2012/2013 și 2013/2014 și o Supercupă a României, în sezonul 2013/2014.

Reclamă 4 / 0/3

După plecarea de la echipa patronată de Gigi Becali, fostul căpitan al echipei naționale a fost legitimat la Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre cea mai cruntă beție a lui Vlad Chiricheș. Ce s-a întâmplat în seara pe care fundașul ar dori să o uite

Mihai Stoica a vorbit despre seara din 2014, în care fostul căpitan al echipei naționale a petrecut peste măsură, alături de colegii săi. Oficialul de la FCSB a recunoscut că a participat și el la petrecere și a dezvăluit detalii interesante de la aceasta.

„A fost cu mine în seara aia (n.r. – Chiricheş), am fost împreună. Am fost în club, îţi dai seama că nu te duci în club să mănânci profiterol. S-a mai băut, dar era clar că nu era obişnuit să bea. Bătea şi crivăţul afară. Oameni care nu sunt obişnuiţi să bea, că pe ăia care beau nu-i simţi când sunt…

Să vă mai zic ceva. În 2006 am câştigat campionatul cu Steaua (n.r. – FCSB) la Vaslui şi a fost cortegiu de la Vaslui şi, bineînţeles, că s-a băut bere în autocar, nu mai conta nimic. L-am prins pe Petre Marin şi l-am ţinut să-i turnăm bere… Stătea cu dinţii strânşi. Nu voia să bea alcool, că el nu consuma alcool. Râdea şi el, râdeam toţi, zicea să-l lăsăm în pace. Nici nu e vreo nenorocire dacă bei”, a spus Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și