Închide meniul

Italienii, cuceriţi de Radu Drăguşin! „Recordul” stabilit de fundaşul român, după ce a marcat în Genoa – Inter

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 23:28

Reclamă
Italienii, cuceriţi de Radu Drăguşin! „Recordul stabilit de fundaşul român, după ce a marcat în Genoa – Inter

Mircea Lucescu, sfat preţios pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

S-a aflat care este recordul doborât de Radu Drăguşin, după ce a marcat în partida dintre Genoa şi Inter. Fundaşul român a devenit primul jucător care înscrie în poarta liderului din Serie A, după un corner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a reuşit să marcheze al doilea gol al său al sezonului, în duelul cu Inter. Fundaşul român a reuşit să puncteze pe finalul primei reprize.

Recordul doborât de Radu Drăguşin, după ce a marcat în Genoa – Inter

Italienii au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăguşin, după golul marcat în poarta lui Inter. Jurnaliştii din Peninsulă au remarcat faptul că fundaşul român a plutit peste apărarea nerazzurilor, trupa lui Simone Inzaghi primind astfel primul gol din corner, în acest sezon.

Presa din Italia a mai subliniat faptul că soarta primei reprize era decisă, însă fundaşul român a dat planurile lui Inter peste cap, şi a reuşit să marcheze în minutul 45+7.

„Când avantajul nerazzurrilor părea decis, Radu Drăgușin a dat lovitura, a străpuns brațele lui Sommer și a restabilit egalitatea la pauză.

Reclamă

Drăgușin a doborât un record. Când totul indica spre 1-0 la pauză, centrarea lui Gudmundsson din corner a venit și cu o execuție rapidă, Drăgușin a făcut 1-1, grație și unei reacții reproșabile a lui Sommer. Fundașul român a marcat și este primul gol primit de Inter în acest sezon plecat de la un corner”, au notat italienii de la tuttomercatoweb.com.

Reacția fanilor lui Genoa, după ce Radu Drăgușin a marcat în meciul cu Inter

Reacția fanilor lui Genoa, după ce Radu Drăgușin a marcat în meciul cu Inter, nu s-a lăsat aşteptată. Suporterii formației italiene au luat cu asalt rețelele de socializare după reușita fundașului.

Datorită meciurilor bune, acesta a devenit și un favorit al fanilor. Acest lucru se poate vedea și din reacțiile acestora, care îl consideră pe fundașul echipei naționale un jucător deosebit de important.

Reclamă 4 / 0/3

După această reușită, fanii „grifonilor” au postat, prin intermediul rețelelor de socializare, o serie de mesaje superbe pentru fundașul român.

„Cine altcineva să marcheze? Golul extraterestrului! Golul regelui! A dat gol împăratul! A marcat cel mai bun jucător din istorie! A marcat Radu Drăgușin!”, a notat un fan, pe Twitter.

„Drăgușin a evoluat enorm față de sezonul precedent, atunci când juca în eșalonul secund”, a fost mesajul fanului respectiv.

„Drăgușin este cel mai bun fundaș pe care l-am avut în ultimii 10 ani”, a mai notat un alt fan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și