Închide meniul

Momente de groază la Udinese – AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 aprilie 2024, 21:27

Momente de groază la Udinese – AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat

Momente de groază la Udinese - AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat

Meciul Udinese - AS Roma a fost suspendat / Profimedia

Momente de groază la Udinese – AS Roma, după ce Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren. Fundaşul celor de la AS Roma a căzut pe teren în minutul 72, asta după ce şi-a atins de două ori pieptul. Partida nu s-a mai reluat şi a fost întreruptă la scorul de 1-1. Din fericire, jucătorul ivorian este conştient şi se află la spital în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul partidei a oprit imediat meciul, iar medicii au intrat pe teren. Imediat, jucătorii celor două echipe au făcut paravan pentru fundaşul ivorian, în timp ce primea îngrijiri medicale.

Momente de groază la Udinese – AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat

Potrivit Gazzetta dello Sport, imediat după ce Ndicka a primit îngrijiri medicale şi a fost urcat pe o targă pentru a fi transportat la spital, Daniele De Rossi, antrenorul lui AS Roma, dar şi jucătorii echipei, au cerut ca meciul să nu se reia, până când nu primesc veşti de la spital. De asemenea, oficialii celor de la Udinese au fost de acord cu întreruperea partidei care va fi reluată la o dată ulterioară.

Intervenţia medicilor a fost una rapidă. După minute bune în care a primit îngrijiri medicale, ivorianul de 24 de ani a fost scos de pe teren pe targă. Din fericire, el a avut puterea să facă un semn că bine, în aplauzele spectatorilor lui Udinese. De asemenea, AS Roma a anunţat că fundaşul este conştient şi se află la spital pentru mai multe investigaţii:

„În urma urgenţei medicale în care a fost implicat Evan Ndicka, meciul dintre Udinese şi Roma a fost suspendat. Jucătorul este conştient şi a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii. Forza Evan! Suntem alături de tine”, au anunţat cei de la AS Roma, pe contul de Twitter.

Reclamă

Evan Ndicka, jucător crescut la Auxerre, a ajuns la AS Roma în vara lui 2023, din postura de jucător liber de contract. El jucase înainte la Eintracht Frankfurt, formaţie care plătise pentru transferul său suma de 5,5 milioane de euro în vara anului 2018. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 24 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și