Închide meniul
VIDEO

Momente uluitoare în Spezia – Inter. M’Bala Nzola, pus de arbitru să-şi scoată cercelul! Angolezul a făcut eforturi disperate până să fie schimbat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2022, 23:20

Momente uluitoare în Spezia – Inter. MBala Nzola, pus de arbitru să-şi scoată cercelul! Angolezul a făcut eforturi disperate până să fie schimbat

M'Bala Nzola, pus de arbitru să-şi scoată cercelul în Spezia - Inter

Captură Twitter

Imagini de necrezut la meciul Spezia – Inter, din etapa a 33-a din Serie A. M’Bala Nzola a fost în centrul unor momente uluitoare şi a rezistat numai câteva minute pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul angolez a fost rezervă şi a fost introdus de Thiago Motta, după o oră de joc, în locul lui Rey Manaj. Arbitrul a observat însă că Nzola avea un cercel şi i-a cerut să îl scoată de urgenţă.

M’Bala Nzola, schimbat incredibil în Spezia – Inter

Jucătorul de 25 de ani a fost trimis de „central” la marginea terenului pentru a renunţa la cercelul pe care îl avea în ureche. M’Bala a făcut eforturi disperate pentru a renunţa la bijuterie, dar nu a reuşit. Chiar şi membrii staff-ului au încercat să îl ajute, fără niciun rezultat.

Din moment ce regulamentul cerea îndepărtarea cercelului care ar fi putut răni un adversar, M’Bala Nzola a fost schimbat. Antrenorul echipei care a încurcat-o pe AC Milan l-a înlocuit cu Janis Antiste, după o perioadă în care echipa lui a evoluat în inferioritate numerică.

Reclamă

Zece minute a rezistat Nzola pe teren, dar în cea mai mare parte din timp a încercat să renunţe la cercel. Imaginile au fost unele incredibile şi au devenit virale.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE NZOLA A ÎNCERCAT SĂ ÎŞI SCOATĂ CERCELUL

Spezia – Inter 1-3. Nerazzurrii sunt pe primul loc în Serie A

Inter, la care este legitimat Ionuţ Radu, a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Spezia, într-un meci din etapa a XXXIII-a a campionatului Italiei. Românul a fost rezervă.

Reclamă 4 / 0/3

Au marcat Brozovic ’31, Martinez ’73 şi Sanchez ‘90+3 pentru învingători, respectiv Maggiore ’88 pentru Spezia.

Meciurile Cagliari – Sassuolo, Sampdoria – Salernitana, Udinese – Empoli, Fiorentina – Venezia, Juventus – Bologna şi Lazio Roma – Torino se vor disputa sâmbătă, iar confruntările Napoli – AS Roma şi Atalanta – Verona sunt programate luni.

Inter Milano este lider în clasament, cu 69 de puncte, în timp ce Spezia este pe 15, cu 33 de puncte. Poziţiile a doua şi a treia sunt ocupate de AC Milan – 68 de puncte şi Napoli – 66.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și