Închide meniul

O fostă vedetă de la Parma, val de laude pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Mă fascinează!”

Alex Ioniță Publicat: 20 septembrie 2024, 18:13 / Actualizat: 21 septembrie 2024, 10:09

Reclamă
O fostă vedetă de la Parma, val de laude pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Mă fascinează!

O fostă vedetă de la Parma, val de laude pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

Profimedia

O fostă vedetă de la Parma a lansat un val de laude pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Valeri Bojinov a avut un mesaj superb pentru românii din lotul lui Fabio Pecchia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bulgarul care a fost cel mai tânăr debutant străin din Serie A, la doar 15 ani, 11 luni și 12 zile, a vorbit despre startul de sezon al românilor, care au impresionat și în prima ligă, după ce au făcut spectacol în sezonul precedent de Serie B, care s-a văzut LIVE în AntenaPLAY.

O fostă vedetă de la Parma, val de laude pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

Valeri Bojinov, care a jucat la Parma în perioada 2009-2011, este de părere că echipa lui Fabio Pecchia joacă un fotbal direct, cu o echipă tânără care, în opinia sa, a realizat lucruri considerabile.

Totodată, bulgarul a menționat faptul că este fascinat de Dennis Man și Valentin Mihăilă.

„Parma este o echipă care joacă fotbal foarte direct, vertical și are o echipă tânără care a făcut lucruri cu adevărat grozave în cei trei ani de când a sosit mister Pecchia. Se vede că există o identitate, un automatism și are idei clare.

Reclamă
Reclamă

Jucătorii care mă fascinează cel mai mult sunt românii Man și Mihăilă, Bonny este și el foarte bun, vor avea un viitor strălucit.

Parma va realiza venituri excelente în următorii ani. Clubul este puternic din punct de vedere economic și nu are nevoie să vândă acum. Fotbalul devine o afacere, scopul cluburilor care nu sunt de primul nivel este să-și îmbunătățească jucătorii și apoi să-i vândă pentru sume bune”, a spus Bojinov, potrivit Gazzeta di Parma.

Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă, după ce s-a accidentat în ultimul meci la Parma

Valentin Mihăilă a fost schimbat în minutul 88 al partidei cu Udinese. Internaţionalul român a părăsit terenul accidentat, fiind înlocuit de Camara.

Reclamă

Italienii au anunţat că Valentin Mihăilă va face deplasarea pentru confruntarea cu Lecce. Accidentarea internaţionalului român nu a fost una gravă, astfel că Fabio Pecchia se va putea baza pe serviciile sale.

Valentin Mihăilă a oferit o pasă de gol în duelul cu Udinese, la golul marcat de Del Prato, în minutul doi. La golul secund, reuşit de Bonny, celălalt român de la Parma, Dennis Man, a pasat decisiv.

Parma se va duela cu Lecce în etapa a cincea din Serie A. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, şi va fi în format live text, pe AS.ro. „Cruciaţii” au acumulat patru puncte, după tot atâtea meciuri disputate.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și