Închide meniul

Răzvan Marin, 100 de meciuri în Serie A! Românul a atins borna uriaşă chiar în AC Milan – Empoli 0-0. Ce notă a primit

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2023, 8:33

Răzvan Marin, 100 de meciuri în Serie A! Românul a atins borna uriaşă chiar în AC Milan – Empoli 0-0. Ce notă a primit

Răzvan Marin, 100 de meciuri în Serie A

Răzvan Marin, în AC Milan - Empoli 0-0 / Profimediaimages

Răzvan Marin a ajuns la 100 de meciuri în Serie A. Mijlocaşul român în vârstă de 26 de ani a atins această bornă uriaşă chiar în disputa AC Milan – Empoli, scor 0-0, din etapa a 29-a a campionatului Italiei. Marin a fost titular în surpriza reuşită de echipa sa pe San Siro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă pentru trupa lui Pioli, care venea după o victorie de senzaţie. Reuşise să învingă liderul din Serie A, Napoli, cu 4-0, chiar pe stadionul Diego Armando Maradona.

Răzvan Marin, 100 de meciuri în Serie A. Performanţa obţinută în AC Milan – Empoli 0-0

Răzvan Marin a fost printre remarcaţii echipei aflate pe locul 14 în Serie A, în disputa cu AC Milan. Schimbat în minutul 78, românul a primit nota 6.9 pe sofascore.ro. Numai jucătorii din defensiva lui Empoli au primit note mai mari.

Răzvan Marin a primit nota 6.9

Pentru Marin a fost al 27-lea meci jucat în această ediţie de campionat. Are 2 goluri şi 2 pase decisive, iar cota lui de piaţă a ajuns la 8 milioane de euro. Este jucătorul român care a ajuns cel mai repede la 100 de apariţii în prima ligă a Italiei. A avut nevoie de numai trei sezoane pentru a atinge această bornă.

Empoli l-a împrumutat pe Răzvan Marin de la Cagliari, până la finalul sezonului. A achitat 1 milion de euro. În 2021, Cagliari a plătit în conturile lui Ajax nu mai puţin de 10 milioane de euro pentru fiul lui Petre Marin.

Reclamă

Răzvan Marin a fost titularizat de Edi Iordănescu atât în meciul cu Andorra, cât şi în cel cu Belarus. Mijlocaşul a oferit câte un assist în fiecare partidă. I-a pasat decisiv atât lui Denis Alibec, cât şi lui Andrei Burcă. Le-a transmis fanilor că naţionala României va juca la EURO 2024.

Da, am simtit în această săptămâna asta la antrenamente, avem un grup foarte unit (n.r. – dacă e generaţia care ne poate duce la EURO 2024). Avem un grup foarte unit, un grup frumos şi cred că se datorează faptului ca suntem majoritatea de aceeasi vârstă. Am crescut împreună, avem o mentalitate asemănătoare. Sunt obişnuit cu presiunea, am jucat în atâtea meciuri tari, atâtea meciuri decisive, n-am niciun fel de presiune”, a spus Răzvan Marin în exclusivitate pentru AntenaSport.

Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

Serie B e exclusiv în AntenaPLAY, iar mai jos poți vedea programul complet al meciurilor transmise în luna aprilie, în care vom avea parte de trei etape, 32, 33 și 34.

Reclamă 4 / 0/3

În fiecare rundă, vom avea cel puțin un meci al românilor, dar și dueluri decisive pentru stabilirea echipelor care vor promova direct, dar și a celor care vor participa în play-off-ului de promovare.

Etapa 32:

Como – Genoa (10 aprilie, ora 16:00)
Palermo – Cosenza (10 aprilie, ora 21:30)

Etapa 33:

Modena – Parma (14 aprilie, 21:30)
Ternana – Pisa (16 aprilie, 17:15)

Etapa 34:

Palermo – Benevento (22 aprilie, 17:15)
Pisa – Bari (23 aprilie, 17:15)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și