Închide meniul

Radu Drăguşin, criticat de presa din Italia după ce Genoa a primit 3 goluri: „El a băgat-o pe Modena în joc”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 august 2023, 9:57

Reclamă
Radu Drăguşin, criticat de presa din Italia după ce Genoa a primit 3 goluri: „El a băgat-o pe Modena în joc

Radu Drăguşin, criticat de presa din Italia după ce Genoa a primit 3 goluri

Radu Drăguşin, în Genoa - Modena 4-3 / Profimedia Images

Radu Drăguşin a fost criticat de presa din Italia după Genoa – Modena 4-3. „Grifonii” s-au calificat în şaisprezecimile Cupei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Retegui a marcat o „dublă” în victoria lui Genoa cu Modena. El a înscris în minutele 1 şi 57.

Radu Drăguşin, criticat de presa din Italia după ce Genoa a primit 3 goluri

Departe de a fi perfect în marcarea lui Marconi la acțiunea golului de 1-1. A avut câteva defecte în continuarea jocului, el a băgat-o pe Modena din nou în joc, după 30 de minute de dominație Rossoblu”, au scris jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com despre evoluţia românului.

Jurnaliştii italieni au considerat că Radu Drăguşin a greşit la primul gol marcat de Modena, în minutul 29. Jacobo Manconi a restabilit atunci egalitatea pe tabelă.

Tremolada (min. 40) şi Gargiulo (min. 77) au mai fost cei care au înscris pentru Moneda, în timp ce pentru Genoa au mai marcat, în afară de Retegui, Vasquez (min. 45+3) şi Gudmundsson (min. 51).

Reclamă

În şaisprezecimile Cupei Italiei Modena va juca împotriva câştigătoarei dintre Monza și Reggiana.

Genoa i-a stabilit preţul lui Radu Drăguşin! „Cer 40 de milioane de euro”

Genoa i-a stabilit preţul lui Radu Drăguşin (21 de ani). Fundaşul român poate pleca de la echipa promovată în Serie A pentru o sumă de cel puţin 40 de milioane de euro. Drăguşin a strălucit stagiunea precedentă în Serie B, competiţie care e exclusiv în AntenaPLAY.

Florin Manea susţine că Genoa ar fi refuzat deja o ofertă de 20 de milioane de euro pentru românul cotat la 8 milioane de euro. Genoa va plăti clauza de 5.5 milioane de euro lui Juventus, pentru un transfer definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbesc, sunt în contact cu cluburi, dar el a ajuns deja la un nivel la care, pentru prima dată în cariera mea, nu mai este nevoie să sun eu pe cineva. Acum mă sună ei! Este o senzație extraordinară să vezi cine se interesează.

Am refuzat cluburi la care acum 4-5 ani aș fi mers pe jos dacă primeam ofertă. Îl luam în cârcă și fugeam cu el! Dar acum nici nu le mai răspund la telefon, că știu de ce sună.

Genoa i-a stabilit un preț destul de mare, în jurul a 40 de milioane. A fost o ofertă concretă de 20 de milioane acum, imediat înainte de încheierea sezonului. Oferta a fost din Italia, din Serie A. Au refuzat-o.

Atunci, eu știu pe unde se învârte. Și dacă mă sună PSV Eindhoven, de exemplu, eu știu că nu au cum să dea 40 de milioane. Dacă te sună din Anglia răspunzi, că acolo poate plăti oricine 40 de milioane”, a spus Florin Manea, citat de gsp.ro.

Cota lui Radu Drăgușin a explodat

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după un sezon spectaculos în care a ajutat-o pe Genoa să revină în Serie A și în care a fost selecționat și la naționala României.

Astfel, conform transfermarkt.de, cota lui Drăgușin a crescut de la 5 milioane de euro, la 8 milioane de euro, în ultimele trei luni. Este cea mai mare cotă a carierei fundașului care a strălucit în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Drăgușin a ajuns astfel cel mai bine cotat jucător român, la egalitate cu Răzvan Marin. Podiumul e completat de Nicolae Stanciu, care are o cotă de piață de 6.5 milioane de euro.

Reclamă

Drăgușin a marcat şi 4 goluri în cele 40 de meciuri disputate pentru grifoni. Asta l-a făcut pe agentul său, Florin Manea, să facă un pariu nebun.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” Vezi toate știrile
Citește și