Închide meniul

Radu Drăguşin, sub lupa presei din Italia, în scandalul pariurilor ilegale: „Nu au suspectat?”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 octombrie 2023, 14:22

Radu Drăguşin, sub lupa presei din Italia, în scandalul pariurilor ilegale: „Nu au suspectat?

Radu Drăguşin, sub lupa presei din Italia

Radu Drăguşin, în timpul unui meci / Profimedia

Radu Drăguşin este sub lupa presei din Italia. Chiar Nicolo Fagioli a fost suspendat pentru 7 luni, scandalul pariurilor ilegale continuă în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii italieni analizează în continuare evenimentele şi încearcă să afle dacă Radu Drăguşin şi Federico Gatti, cei doi jucători care i-au împrumutat bani lui Nicolo Fagioli, ştiau că acesta joacă la pariuri.

Radu Drăguşin, sub lupa presei din Italia

Jurnaliştii de la corrieredellosport.it analizează în continuare scandalul care a dat peste cap fotbalul italian în ultima perioadă. Chiar dacă Nicolo Fagioli a primit o suspendare de 7 luni, italienii încearcă să afle dacă cei care l-au împrumutat pe acesta cu bani, printre care şi Radu Drăguşin, ştiau că mijlocaşul joacă la pariuri.

Toţi jucătorii sunt obligaţi să raporteze orice fotbalist la Federaţia Italiană de Fotbal dacă au ştiu că acesta pariază sau dacă are intenţia de a paria.

Radu Drăguşin susţine că nu ştia nimic de pariuri, iar cei 40.000 de euro pe care i-a împrumutat lui Fagioli ar fi fost pentru un ceas:

Reclamă

„Știind că Fagioli avea o problemă cu conturile bancare, colegii lui nu au suspectat că banii urmau să fie folosiți pentru ceva mai puțin legitim decât un Rolex?

Faptul de a afla despre acest lucru și a nu raporta este echivalent cu o ilegalitate. Paragraful 5 din articolul 24 spune că cei care știu că un coechipier pariază pe meciuri sau intenționează să o facă au obligația de a informa FIGC fără întârziere.

Dacă pariurile ilegale și colaborarea cu procurorii au dus la șapte luni de suspendare, pot fi suspendați cei care nu raportează pentru 6 luni? Greu de imaginat. Poate că acordul dintre procurori și Fagioli le va permite multora să spună că da, știau totul”, au scris cei de la corrieredellosport.it.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu, reacţie tranşantă după ce Radu Drăguşin a fost implicat în scandalul pariurilor din Italia

Ilie Dumitrescu a comentat scandalul din Italia, şi a fost întrebat dacă Radu Drăguşin are vreo vină. Internaţionalul român a oferit un răspuns categoric, şi a declarat că stopperul român nu avea de unde să ştie ce va face Fagioli cu banii.

„Inadmisibil! Nu (n.r. – nu este vinovat Drăgușin că i-a imprumutat bani lui Fagioli). Păi, ce? Ce treabă are el. Ca i cum suntem colegi de echipă, vrei un împrumut, eu te ajut și tu… știu eu ce faci cu suma respectivă…

Au fost amândoi la juniori la Juventus, au crescut împreună. Deci este clar că au o relație de prietenie. Dar asta nu înseamnă că în viața privată… Fiecare a avut drumul lui și Drăgușin nu a avut nicio treabă cu pariurile”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și