Închide meniul
EXCLUSIV

Răzvan Marin, anunţ înainte de România – Belarus: „Am simţit că putem ajunge la EURO! Sunt obişnuit cu presiunea, am jucat meciuri tari!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 martie 2023, 0:09

Răzvan Marin, anunţ înainte de România – Belarus: „Am simţit că putem ajunge la EURO! Sunt obişnuit cu presiunea, am jucat meciuri tari!

Răzvan Marin, anunţ uriaş înainte de România - Belarus

Captură AntenaSport

Răzvan Marin a făcut un anunt uriaş înainte de România – Belarus. Mijlocaşul lui Empoli spune că a simţit că actuala generaţie a naţionalei României poate ajunge la Campionatul European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin e mai decis ca niciodată să lupte pentru primul turneu final din carieră, cu naţionala de seniori a României. Răzvan Marin crede că visul unei generaţii se poate îndeplini în actuala campianie de calificarea. România a câştigat primul meci din preliminariile pentru EURO 2024 în Andorra. Partida a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Răzvan Marin, anunţ uriaş înainte de România – Belarus

„Da, am simtit în această săptămâna asta la antrenamente, avem un grup foarte unit (n.r. – dacă e generaţia care ne poate duce la EURO 2024). Avem un grup foarte unit, un grup frumos şi cred că se datorează faptului ca suntem majoritatea de aceeasi vârstă. Am crescut împreună, avem o mentalitate asemănătoare. Sunt obişnuit cu presiunea, am jucat în atâtea meciuri tari, atâtea meciuri decisive, n-am niciun fel de presiune”, a spus Răzvan Marin în exclusivitate pentru AntenaSport.

Răzvan Marin a vorbit şi despre partida cu Belarus. Mijlocaşul României spune că s-ar mulţumi şi cu 1-0, cu gol marcat în minutul 90. După partida cu Andorra, Edi Iordănescu a spus că i-ar fi plăcut ca elevii săi să marcheze mai multe goluri.

Noi vrem doar să luăm cele 3 puncte ca să începem bine aceste calificări, cu 6 puncte. 2-0, 3-0, 1-0 cu gol în minutul 90, până la urmă sunt 3 puncte. Cel mai important lucru este să fim în Germania”, a mai spus Răzvan Marin.

Reclamă

Edi Iordănescu, declaraţii înainte de România – Belarus: „Nu-mi permit luxul să alint jucători!”

Edi Iordănescu a oferit declaraţii, înainte de România – Belarus, a doua partidă a echipei naţionale din preliminariile EURO 2024. Selecţionerul a tratat subiectul legat de neconvocarea lui Andrei Ivan şi susţine că este conştient că unii jucători talentaţi au fost lăsaţi acasă, dar acest fapt poate fi cauzat de menatlitatea unora dintre ei.

„Sunt poate nişte talente pe care le-am lăsat pe dinafara. Iubesc talentul unor anumiţi jucători care nu sunt acum aici, dar le urăsc mentalitatea. Mesajul meu este că, dacă la cluburi jucătorii au un anumit statut, şi cei de acolo îşi permit să alinte, eu n-am timp să fac asta.

Nu-mi permit luxul să alint nişte jucători la echipa naţională, nu am timp în 4 zile. Cine vine cu toată puterea şi cu toată mentalitatea, vine. Cine nu, poate să fie talentat, poate să aibă valoare…riscăm să-l lăsăm pe dinafară. Ivan are foarte mult potenţial şi are uşile deschise la echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Dobre s-a hazardat atunci când a oferit declaraţiile respective, dar s-a impus în Portugalia şi a fost convocat. Fiecare trebuie să fie responsabil de ceea ce spune. El avea frustrări, supărări strânse, a fost echilibrat în discurs şi nu a fost egoist. Sunt jucători importanţi care ar fi putut să fie şi nu sunt aici. Ivan trebuie să demonstreze linia bună pe care o are în ultima perioadă, este pe o traiectorie bună”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergtoare duelului cu Belarus.

Recomandări
  • Răzvan Marin a făcut un anunt uriaş înainte de România – Belarus
  • România – Belarus e azi, de la 21:45, live text pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și