Închide meniul
Foto

Un mort şi peste 200 de răniţi la sărbătoarea titlului de la Napoli. Imagini şocante şi pe teren, printre jucătorii lui Spalletti

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 mai 2023, 10:43

Un mort şi peste 200 de răniţi la sărbătoarea titlului de la Napoli. Imagini şocante şi pe teren, printre jucătorii lui Spalletti

Un mort şi peste 200 de răniţi la sărbătoarea titlului de la Napoli

Momentul în care forţele de ordine intervin după ce fanii s-au certat pe teren / Profimedia Images

O persoană a murit şi alte 200 au fost rănite, arată bilanţul după sărbătoarea titlului de la Napoli. Fanii au pătruns pe teren după fluierul final al meciului Udinese-Napoli 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă era moment de sărbătoare, Napoli cucerind titlul după 33 de ani, unii fani ai lui Napoli au început scandalul pe teren. Ei şi-au folosit centurile ca arme, iar forţele de ordine au fost nevoite să intervină.

Un mort şi peste 200 de răniţi la sărbătoarea titlului de la Napoli

În timpul sărbătorii titlului, o persoană a murit. Este vorba de un tânăr de 26 de ani, Vincenzo Costanzo, care a fost împuşcat Piazza Volturno. El a murit ulterior la spital. Potrivit anchetatorilor, cei care l-au asasinat au profitat de agitaţia creată de sărbătoarea cuceririi titlului. Tânărul a fost prins într-o ambuscadă şi împuşcat.

O altă tânără, de 20 de ani, se află internată în stare gravă în spitalul Frattamaggiore, din provincia Napoli, informează gazzetta.it. Tânăra a suferit un traumatism cranian și hemoragie cerebrală, iar medicii fac tot posibilul să îi salveze viaţa. Tânăra a fost lovită în timp ce se afla în piaţă pentru a sărbători câştigarea titlului.

Cele mai multe persoane au fost rănite de petarde şi în urma unor accidente în timpul sărbătoririi titlului.

Reclamă

Cum au arătat străzile din Napoli după ce elevii lui Luciano Spalletti au cucerit titlul

Fanii lui Napoli au petrecut toată noaptea pe străzi după ce echipa lui Luciano Spalletti a cucerit titlul. Iată cum au arătat străzile din Napoli.

Napoletanii au făcut 1-1 în deplasarea de la Udine. Udinese a deschis scorul în minutul 13, prin Lovric, dar Osimhen a restabilit egalitatea în minutul 52.

Napoli avea nevoie de un egal pentru a-şi asigura matematic titlul de campioană în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Este al treilea titlu de campioană pentru Napoli în istoria ei. Napoli a cucerit primele două titluri de campioană în epoca lui Maradona, în sezoanele 1986-1987 şi 1989-1990. Maradona a condus echipa către acele titluri, motiv pentru care e şi divinizat la Napoli.

Luciano Spalletti, prima reacție după ce Napoli a devenit campioana Italiei

Luciano Spalletti a oferit prima reacție după ce Napoli a devenit campioana Italiei. Antrenorul italian a fost extrem de emoționat la finalul partidei cu Udinese, în urma căreia echipa sa a cucerit Scudetto. Tehnicianul a oferit printre lacrimi primele declarații.

Napoli a cucerit primul titlu după o pauză de 33 de ani. Egalul de pe terenul celor de la Udinese a fost decisiv pentru ca napoletanii să devină campioni.

Luciano Spalletti a vrut să le dedice trofeul jucătorilor, cât și fanilor și familiei sale. Totodată, antrenorul italian susține că obiectivul echipei, la startul sezonului, a fost clasarea pe un loc care să asigure prezența în grupele UEFA Champions League.

Pe de altă parte, Spalletti a dezvăluit că fanii au protestat față de jucători la startul sezonului, fapt care i-a mobilizat pentru ca la final să devină campioni.

Cui le-a dedicat Luciano Spalletti titlul

Când îi văd pe fanii echipei fericiți îmi aduce cea mai mare bucurie. Obiectivul nostru a fost un loc de Champions League. Unii oameni au protestat împotriva echipei în vara trecută. Eu am spus doar că trebuie să construim o mentalitate de campioni.

Trebuie să dedic acest trofeu jucătorilor, care merită asta. De asemenea, îl dedic și suporterilor. Evident, și familiei mele, fiicei, Matilde, prietenilor, dar și fratelui meu, Marcello”, a declarat Luciano Spalletti, conform presei din Italia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și