Închide meniul

Victor Osimhen a dezvăluit cum a făcut rost de tricoul lui Erling Haaland: „I l-am dat la schimb!”. Vis împlinit pentru golgheterul lui Napoli

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2023, 18:21

Victor Osimhen a dezvăluit cum a făcut rost de tricoul lui Erling Haaland: „I l-am dat la schimb!. Vis împlinit pentru golgheterul lui Napoli

Victor Osimhen a dezvăluit cum a făcut rost de tricoul lui Erling Haaland

Victor Osimhen, după o victorie a lui Napoli / Profimediaimages

Victor Osimhen (24 de ani) a dezvăluit cum a făcut rost de tricoul lui Erling Haaland, starul lui Manchester City. Golgheterul din Serie A a făcut schimb de echipament cu cel mai bun marcator din Premier League şi a recunoscut că a fost un vis împlinit pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Osimhen face sezonul vieţii şi o poate ajuta pe Napoli să câştige primul titlu în Italia după o pauză de 33 de ani. Nigerianul care are o cotă de piaţă de 100 de milioane de euro a reuşit nu mai puţin de 21 de goluri stagionale şi 5 pase decisive. Şi-a ajutat astfel echipa să fie lider detaşat în Serie A, cu 74 de puncte. Pe locul secund este Lazio, cu 58 de puncte.

Victor Osimhen a dezvăluit cum a făcut rost de tricoul lui Erling Haaland

Atacantul lui Napoli a recunoscut că îl urmăreşte cu atenţie pe Erling Haaland şi se bucură că a reuşit să facă schimb de tricouri cu vedeta lui Pep Guardiola. A fost ajutat chiar de coechipierul său, norvegianul Leo Ostigard.

Eu joc cu Leo Ostigard la Napoli, care este foarte bun prieten cu Erling Haaland și joacă alături de el pentru Norvegia. Eu sunt un fan Bundesliga, așa că l-am urmărit de ceva vreme și în fiecare week-end pare să marcheze două, trei, sau patru goluri.

Ostigard mi-a vorbit mult despre el, cât de mult s-a antrenat, apoi într-o zi mi-a spus: ‘Dacă vrei, pot să-ți aduc tricoul lui’. I-am răspuns: ‘Desigur, frate’.

Reclamă

Așa că a vorbit cu Haaland, care mi-a cerut și el tricoul. I l-am dat la schimb prin Ostigard. Este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale așa că, să fiu comparat cu el și considerat unul dintre cei mai buni atacanți din lume, mă inspiră doar să fac mai mult.

Pot marca patru goluri într-un joc, pot oferi mai multe pase decisive, pot face mult mai multe lucruri, deoarece am calitate. Trebuie să muncesc și mai mult și apoi, la finalul carierei, sper să mă pot uita în urmă și să spun că da, am făcut niște lucruri minunate„, a declarat Victor Osimhen, potrivit dailymail.co.uk.

Cum ar putea fi rivali Osimhen şi Haaland

Osimhen ar putea fi, de sezonul viitor, rivalul lui Haaland. Atacantul lui Napoli este unul dintre cei mai râvniţi jucători de pe piaţa transferurilor. Chelsea şi Manchester United au început deja asaltul şi sunt gata să achite cel puţin 150 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În tricoul lui Napoli, Victor Osimhen poate reuşi o performanţă de senzaţie. Poate ridica deasupra capului atât trofeul din Serie A, cât şi cel din Champions League. Napoli se luptă cu AC Milan în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Manşa tur de pe San Siro este miercuri, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Osimhen şi Haaland ar putea ajunge să fie adversari chiar în finala competiţiei stelelor. Napoli şi City nu sunt pe aceeaşi parte a tabloului, după tragerea la sorţi a sferturilor. Ca să ajungă să se lupte cu trofeul pe masă, echipa lui Guardiola trebuie să o învingă pe Bayern şi apoi să treacă de câştigătoarea „dublei” Real Madrid – Chelsea.

Victor Osimhen a bifat un record istoric pentru Napoli

Victor Osimhen este de neoprit şi a bifat un record istoric pentru Napoli, după ce a marcat și în returul cu Frankfurt, din optimile UEFA Champions League. Atacantul de 24 de ani a înscris o „dublă” în fața a mii de fani care au umplut arena din Napoli.

Victor Osimhen a intrat în istoria lui Napoli. Nigerianul a devenit primul jucător din istoria clubului care înscrie în ambele șanse ale unei faze eliminatorii, din cupele europene, potrivit OptaPaolo.

Recitalul jucătorului lui Napoli a continuat și după pauză. Victor Osimhen a majorat avantajul napoletanilor în minutul 53. El a fost găsit în fața porții de Giovanni Di Lorenzo și a îndeplinit o simplă formalitate. Osimhen a pus latul și a trimis balonul în plasă.

Au urmat apoi momente de spaimă pentru întreaga suflare a lui Napoli. Victor Osimhen a alunecat în momentul șutului de la golul secund și a căzut cu mâna pe gazon într-o poziție nefirească.

Nigerianul a urlat de durere, în timp ce se ținea de încheietura de la mâna stângă. Echipa medicală a intervenit de urgență și i-a înfășurat mâna cu un bandaj. Din fericire pentru napoletani, accidentarea n-a fost gravă, iar Osimhen a putut continua meciul.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și