Închide meniul
Video

Fanii au declanşat nebunia, după ce Venezia a promovat! Echipa revine în Serie A, după doi ani

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2024, 23:32

Reclamă

Fanii au declanşat nebunia, după ce Venezia a promovat în Serie A

Fanii au invadat terenul, după ce Venezia a promovat/ AntenaPLAY

Fanii au declanşat nebunia, imediat după ce Venezia a promovat în Serie A. Echipa lui Paolo Vanoli a învins-o în finala barajului de promovare pe Cremonese, cu scorul de 1-0, şi a obţinut astfel biletele pentru a evolua pe prima scenă a fotbalului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barajul pentru promovarea din Serie B a fost live, exclusiv în AntenaPLAY. După 0-0 în tur, Venezia s-a impus în returul disputat pe teren propriu cu Cremonese, scor 1-0.

Fanii au declanşat nebunia, după ce Venezia a promovat

Unicul gol al duelului dintre Venezia şi Cremonese a fost marcat de Gytkjaer, în minutul 24, din pasa lui Busio. Formaţia lui Vanoli a ţinut de rezultat până la finalul celor 90 de minute, şi a obţinut astfel promovarea în Serie A.

Echipa revine pe prima scenă a fotbalului italian, după o absenţă de doi ani. Venezia a retrogradat în 2022, atunci când încheia sezonul pe ultimul loc, cu 27 de puncte, acumulate după 38 de runde disputate.

Imediat după fluierul final al returului cu Cremonese, fanii s-au descătuşat în tribunele arenei Pierluigi Penzo. Stadionul a fost umplut până la refuz, iar suporterii celor de la Venezia au invadat terenul, bucurându-se alături de jucători.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru a ajunge în finala playoff-ului de promovare în Serie A, Venezia a învins-o pe echipa lui Ionuț Nedelcearu, Palermo, în semifinalele barajului, cu scorul general de 3-1 (1-0 și 2-1).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

11:55

Neamţul Daniel Siebert arbitrează România – Slovacia de la EURO 2024. Istvan Kovacs, delegat la Cehia – Turcia

11:28

Sorana Cîrstea, cel mai bine clasată româncă, în topul WTA. Simona Halep a urcat 5 locuri

11:12

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

10:31

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și