Închide meniul

„Stă şi pierde vremea!” Edi Iordănescu, „trimis” la FCSB de unul dintre şefii FRF. „Eu m-am descurcat cu Gigi Becali!”

Reclamă

Publicat: 17 august 2021, 8:20

„Stă şi pierde vremea! Edi Iordănescu, „trimis la FCSB de unul dintre şefii FRF. „Eu m-am descurcat cu Gigi Becali!

Edi Iordănescu, "trimis" la FCSB de Mihai Stoichiţă

Hepta

Mihai Stoichiţă crede că Edi Iordănescu nu ar trebui să fie liber de contract şi îl îndeamnă să semneze cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, „trimis” la FCSB de Mihai Stoichiţă

”Edi e un antrenor foarte bun. Nu ştiu ce se întâmplă acum, dar e surprinzător că Edi nu a vrut să mai antreneze. E marea surpriză.

Un baiat tânăr, un antrenor de mare perspectivă, care trebuie să-şi propună mai mult, nu să stea să piardă vremea când e în floarea vârstei antrenoratului.

Să dea Dumnezeu să se ducă, cred că ar fi ca şi în cazul lui Lucescu (n.r. Răzvan) la Rapid. Acum, urmaşul lui Puiu să fie şi el la fosta Steaua, actuala FCSB”, a spus Stoichiţă după ce a asistat la meciul dintre Dinamo şi Mioveni.

„Gigi Becali are o doză de umor din când în când”

Stoichiţă este convins că Iordănescu junior va putea lucra cu Gigi Becali.

Reclamă

„Asta o să vedem, dacă nu se bagă, telenovela continuă. O să vedem şi o să tragem concluzii atunci. Nu ştiu dacă se bagă Gigi. Eu m-am descurcat cu el când a fost patron, când am fost eu ultima oară la FCSB, acum 8-9 ani. Gigi are şi doză de umor din când în când”, a mai spus Mihai Stoichiţă.

Gigi Becali s-a întâlnit cu Edi Iordănescu

Gigi Becali face totul pentru a lua campionatul! Şeful FCSB este gata să se retragă din viața echipei și să-i acorde autoritate totală antrenorului.

Din informațiile AS.ro, Iordănescu s-a văzut deja cu Becali și i-a cerut autoritate totală.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul vrea ca patronul să nu se mai bage deloc la echipă să înceteze cu aparițiile publice referitoare la viața formației sale.

Gigi Becali spune că s-a înţeles cu Edi Iordănescu

„Da, m-am înțeles cu Edi Iordănescu. Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție.

Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru”, a explicat Gigi Becali detaliile întâlnirii, potrivit fanatik.ro.

Edi Iordănescu a mai fost dorit la FCSB

Edi Iordănescu a neogiciat și în trecut cu FCSB. În 2019, Iordănescu Jr. și Gigi Becali au purtat discuții intense la Palat, ba chiar părea că mutarea se va realiza.

„Eu i-am spus ceea ce-mi doresc. Dacă cineva mă vrea, mă vrea pentru ceea ce sunt. Să merg acolo şi să ne certăm pe telecomandă, prefer să nu. Eu vreau să rămân aşa cum sunt, nu mă duc să mă transforme cineva. El vrea să conducă. Eu i-am spus că vreau să am putere de decizie.

Am cerut garanţii, e adevărat. Ca să pot face anumite lucruri aşa cum eu mi-aş dori. Înţeleg ca un patron să-ţi spună stilul de joc pe care-l vrea. E ca şi cum ai lua un arhitect şi-i spui ceea ce vrei. Eu îmi asum, dar îţi spun în cât timp pot face asta”, spunea Edi Iordănescu, în august 2019.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și