Închide meniul
EXCLUSIV

Jucătorul care a scăpat de furia lui Gigi Becali după rușinea din Georgia: „Fotbalist adevărat! O să iau milioane pe el!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 iulie 2022, 12:54

Jucătorul care a scăpat de furia lui Gigi Becali după rușinea din Georgia: „Fotbalist adevărat! O să iau milioane pe el!

Gigi Becali a anunţat câţi fani români vor fi la West Ham - FCSB, în Conference League

Gigi Becali, patronul FCSB/ Hepta

Joyskim Dawa (26 de ani) este jucătorul de la FCSB care a scăpat de furia lui Gigi Becali după rușinea din Georgia. Vicecampioana României a fost învinsă de FC Saburtalo Tbilisi, scor 0-1, în manșa tur din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă jocul echipei a fost mult sub așteptări, Gigi Becali n-a fost supărat chiar pe toți jucătorii. Patronul FCSB s-a arătat mulțumit de evoluția lui Dawa, fundașul adus în această vară de la FC Botoșani.

Joyskim Dawa a scăpat de furia lui Gigi Becali după rușinea din Georgia

Becali este convins că va încasa o sumă răsunătoare în schimbul jucătorului camerunez, după ce acesta va mai bifa apariții în tricoul „roș-albastru”.

„Bine că am dat lovitura cu Dawa. Fotbalist adevărat! O să iau milioane de euro pe el.”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Dawa a fost integralist în ambele meciuri disputate de FCSB în noul sezon. În prima etapă din Superliga, trupa lui Toni Petrea a încheiat la egalitate meciul cu U Cluj, 1-1, apoi a urmat înfrângerea rușinoasă din Conference League, în fața lui Saburtalo, 0-1.

Reclamă

Joyskim Dawa a fost cumpărat de Gigi Becali de la FC Botoșani în schimbul sumei de 350.000 de euro.

Nu toți jucătorii de la FCSB au avut parte de tratamentul lui Dawa. De exemplu, colegul său din centrul defensivei, Jonnas Tamm, a fost ironizat de Gigi Becali după eșecul din Georgia.

Patronul de la FCSB l-a „înțepat” pe Mihai Stoica, cel care l-a adus pe fundașul estonian la vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

„Cine? Cine e? Habar nu am. Nu știu cine e Tamm. Nu l-am luat eu. Habar nu am, nici nu știu. Vorbesc serios. Nu știu, MM Stoica l-a adus. Am lăsat echipa pe mâna altcuiva. Habar nu am, nici nu știu. Nu am văzut prima repriză, m-am uitat de când au dat gol. De unde să mă pricep eu la ce a jucat el?”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Toni Petrea a mai primit o șansă de la Gigi Becali

Gigi Becali este dispus să îi mai dea o şansă lui Toni Petrea. Patronul roş-albaştrilor a declarat, în exclusivitate pentru Antena Sport, că nu ia în calcul să schimbe antrenorul înaintea derby-ului Rapid – FCSB.

Nici măcar eşecul umilitor suferit în Georgia, 0-1 cu Saburtalo, nu l-a făcut pe Becali să ia o decizie drastică. Conducătorul vicecampioanei este dispus să îi mai dea o şansă tehnicianului de 47 de ani.

Nu (n.r. dacă s-a gândit să schimbe antrenorul). Păi ce legătură are antrenorul? Ce să-i facă el, antrenorul, lui Haruţ, de exemplu? Haruţ, când îi vine un adversar, în loc să-l atace el se duce în centrul careului, îl lasă pe Dawa care e fundaş central. Păi Haruţ în loc să-l atace face paşi înapoi vreo 10 metri. Atunci fă paşi înapoi până în poartă. Ce poate să-i facă?

Nu schimb eu antrenorul acum, ţaca-paca. Nu! O să văd ce se întâmplă. Nu e mare lucru să întoarcem rezultatul (n.r cu Saburtalo). E 1-0, aia e echipă să ne bată? Nu e problemă de ei, că o să-i scoatem pe ăştia, dar mai departe ce facem? Dacă jucăm aşa cu o echipă tare ne dă 4-5, ne facem de râs.

Eu nu mai am nicio motivaţie de a continua, dar trebuie să continui ca să îmi scot banii. Nu arunc cu banii, fac tot posibilul să-mi scot banii„, a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

Din informaţiile Fanatik, Nicolae Dică ar fi varianta de rezervă pregătită de latifundiarul din Pipera. Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Reclamă

Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi. Totuși, fostul atacant spune că încă nu a fost contactat de patronul FCSB-ului:

„Mă bucur că apar asemenea veşti, înseamnă că am făcut ceva cât am fost acolo. Cred că am avut rezultate bune. N-am vorbit cu absolut nimeni, nu s-a pus problema ca eu să merg la Steaua (n.r. – FCSB)”, a spus Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Jucătorul care a scăpat de furia lui Gigi Becali după rușinea din Georgia
  • „Fotbalist adevărat! O să iau milioane pe el!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și