Închide meniul

Mihai Stoica iese la atac după ce Rapid a redus numărul biletelor pentru fanii FCSB: „Le e frică de Peluza Nord”

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2022, 19:10 / Actualizat: 18 iulie 2022, 20:42

Reclamă
Mihai Stoica iese la atac după ce Rapid a redus numărul biletelor pentru fanii FCSB: „Le e frică de Peluza Nord

MM Stoica îl face praf pe un "tricolor"

MM Stoica, în timpul unei partide la FCSB/ Profimediaimages

Mihai Stoica iese la atac după ce Rapid a anunţat ca va oferi doar 600 de bilete celor de la FCSB, pentru derby-ul de duminică, din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a anunţat pe paginile oficiale, că pentru meciul de duminică, din a doua etapă de Liga 1, va oferi doar 600 de bilete echipei oaspete. Iniţial, „giuleştenii” anunţaseră că vor ceda o peluză întreagă pentru superterii echipei patronate de Gigi Becali.

Mihai Stoica iese la atac după ce Rapid a redus numărul biletelor pentru fanii FCSB

Mihai Stoica a declarat că cei de la Rapid se tem de fanii FCSB-ului, înainte de derby-ul de duminică. Oficialii „giuleştenilor” l-au nemulţumit pe managerul general al echipei lui Gigi Becali, prin anunţul postat pe reţelele de socializare.

„Citesc cu stupoare că, deși există o înțelegere între galerii și căzuseră de acord să dea o întreagă peluză, s-au răzgândit. Vor da doar 600 de bilete. Dacă e așa, înseamnă că le e frică de Peluza Nord. Mi-a trimis cineva că au postat acum pe rețelele de socializare”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Rapid s-a răzgândit! Câte bilete îi mai oferă FCSB-ului, la derby-ul din Giuleşti

Oficialii celor de la Rapid le-au făcut o surpriză fanilor, şi le vor suplimenta numărul de bilete, alocat pentru meciul cu FCSB. Astfel, echipei oaspete, le vor fi acordate doar 600 de bilete, în sectorul destinat lor.

Reclamă

„Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400”, a fost anunţul transmis de cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, pentru a se evita altercaţiile între suporteri din timpul partidei, „giuleştenii” au anunţat ca va exista o zonă liberă între sectorul destinat fanilor FCSB şi sectorul fanilor rapidişti.

Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, au mai completat cei de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid: ”Dacă jucăm aşa, o să fim ciuca bătăilor”

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid, din etapa a doua a Superligii, după evoluția roș-albaștrilor din partida cu U Cluj, terminată la egalitate, 1-1.

Mai mult, Becali susține că dacă jocul vedetelor sale nu se va schimba, acesta va pierde și banii din grupele Conference League.

”Ce să văd? Dacă jucăm aşa, o să fim ciuca bătăilor dacă jucăm aşa. Nici calificare, nici Conference. Eu am înnebunit… vreau posesie, băi Toni Petrea vreau posesie. Pasează! Pas, pas, pas, până îi oboseşti!

De ce nu au pasat? Pentru că Tavi când ajunge mingea la el e vedetă. Şi eu sunt vinovat. Pentru ce driblezi să pierzi mingea? Cordea când vine mingea vrea să dea ca Maradona. Pasează, mă!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Mihai Stoica l-a „taxat” pe Florin Tănase, după FCSB – U Cluj 1-1

MM Stoica nu îi înţelege declaraţiile lui Florin Tănase, după partida cu U Cluj. Managerul general al FCSB îi reproşează căpitanului echipei că a spus lucuri fără sens.

„Nu are nicio noimă ce spune Tănase. Dacă discuția asta era după 10 etape, cu jucători accidentați, înțelegeam. Cum să vorbești de lot la prima etapă? Ce copii avem? A jucat Musi, a jucat Tănasă? Nu are absolut nicio noimă ce spune! Poate să simte orice, dar nu are sens.

O să îi explic mâine că tot ce a spus nu are niciun sens. Nu de asta am făcut noi 1-1 cu U Cluj, că am avea mulți copii în lot. Atât m-a deranjat, că nu are sens. El e un băiat foarte deștept, dar a spus lucruri fără sens”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și