Închide meniul

Mihai Stoica iese la atac după ce Rapid a redus numărul biletelor pentru fanii FCSB: „Le e frică de Peluza Nord”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2022, 19:10 / Actualizat: 18 iulie 2022, 20:42

Mihai Stoica iese la atac după ce Rapid a redus numărul biletelor pentru fanii FCSB: „Le e frică de Peluza Nord

MM Stoica îl face praf pe un "tricolor"

MM Stoica, în timpul unei partide la FCSB/ Profimediaimages

Mihai Stoica iese la atac după ce Rapid a anunţat ca va oferi doar 600 de bilete celor de la FCSB, pentru derby-ul de duminică, din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a anunţat pe paginile oficiale, că pentru meciul de duminică, din a doua etapă de Liga 1, va oferi doar 600 de bilete echipei oaspete. Iniţial, „giuleştenii” anunţaseră că vor ceda o peluză întreagă pentru superterii echipei patronate de Gigi Becali.

Mihai Stoica iese la atac după ce Rapid a redus numărul biletelor pentru fanii FCSB

Mihai Stoica a declarat că cei de la Rapid se tem de fanii FCSB-ului, înainte de derby-ul de duminică. Oficialii „giuleştenilor” l-au nemulţumit pe managerul general al echipei lui Gigi Becali, prin anunţul postat pe reţelele de socializare.

„Citesc cu stupoare că, deși există o înțelegere între galerii și căzuseră de acord să dea o întreagă peluză, s-au răzgândit. Vor da doar 600 de bilete. Dacă e așa, înseamnă că le e frică de Peluza Nord. Mi-a trimis cineva că au postat acum pe rețelele de socializare”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Rapid s-a răzgândit! Câte bilete îi mai oferă FCSB-ului, la derby-ul din Giuleşti

Oficialii celor de la Rapid le-au făcut o surpriză fanilor, şi le vor suplimenta numărul de bilete, alocat pentru meciul cu FCSB. Astfel, echipei oaspete, le vor fi acordate doar 600 de bilete, în sectorul destinat lor.

Reclamă

„Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400”, a fost anunţul transmis de cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, pentru a se evita altercaţiile între suporteri din timpul partidei, „giuleştenii” au anunţat ca va exista o zonă liberă între sectorul destinat fanilor FCSB şi sectorul fanilor rapidişti.

Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, au mai completat cei de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid: ”Dacă jucăm aşa, o să fim ciuca bătăilor”

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid, din etapa a doua a Superligii, după evoluția roș-albaștrilor din partida cu U Cluj, terminată la egalitate, 1-1.

Mai mult, Becali susține că dacă jocul vedetelor sale nu se va schimba, acesta va pierde și banii din grupele Conference League.

”Ce să văd? Dacă jucăm aşa, o să fim ciuca bătăilor dacă jucăm aşa. Nici calificare, nici Conference. Eu am înnebunit… vreau posesie, băi Toni Petrea vreau posesie. Pasează! Pas, pas, pas, până îi oboseşti!

De ce nu au pasat? Pentru că Tavi când ajunge mingea la el e vedetă. Şi eu sunt vinovat. Pentru ce driblezi să pierzi mingea? Cordea când vine mingea vrea să dea ca Maradona. Pasează, mă!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Mihai Stoica l-a „taxat” pe Florin Tănase, după FCSB – U Cluj 1-1

MM Stoica nu îi înţelege declaraţiile lui Florin Tănase, după partida cu U Cluj. Managerul general al FCSB îi reproşează căpitanului echipei că a spus lucuri fără sens.

„Nu are nicio noimă ce spune Tănase. Dacă discuția asta era după 10 etape, cu jucători accidentați, înțelegeam. Cum să vorbești de lot la prima etapă? Ce copii avem? A jucat Musi, a jucat Tănasă? Nu are absolut nicio noimă ce spune! Poate să simte orice, dar nu are sens.

O să îi explic mâine că tot ce a spus nu are niciun sens. Nu de asta am făcut noi 1-1 cu U Cluj, că am avea mulți copii în lot. Atât m-a deranjat, că nu are sens. El e un băiat foarte deștept, dar a spus lucruri fără sens”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și