Închide meniul
UPDATE

Valentin Mihăilă a debutat în Atalanta – Cagliari 1-2. Prestație stelară a lui Răzvan Marin. Înfrângere șoc pentru echipa lui Gian Piero Gasperini

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2022, 15:20

Valentin Mihăilă a debutat în Atalanta – Cagliari 1-2. Prestație stelară a lui Răzvan Marin. Înfrângere șoc pentru echipa lui Gian Piero Gasperini

Valentin Mihăilă s-a transferat la Atalanta

Twitter Atalanta

Update 15.30: Final de meci! Atalanta – Cagliari s-a terminat 1-2. „Dubla” lui Pereiro a făcut diferența, în timp ce golul de onoare al gazdelor a fost înscris de Palomino. Valentin Mihăilă a jucat aproximativ 20 de minute. Celălalt român din teren, Răzvan Marin, a fost printre cei mai buni jucători ai oaspeților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atalanta se menţine pentru moment pe locul 4, ultimul de Champions League, cu 43 de puncte, dar poate fi întrecută de Juventus, locul 5, cu 42 de puncte, care joacă, tot duminică, pe teren propriu, cu Verona.

Lider este Inter, cu 53 de puncte, echipă urmată de AC Milan, 52 de puncte, şi de Napoli, 49 de puncte. Cagliari a urcat de pe locul 18, retrogradabil, pe locul 16, cu 20 de puncte.

Update: 15:01: Valentin Mihăilă a fost introdus de Gian Piero Gasperini în minutul 71, în locul lui Duvan Zapata, la scorul de 2-1 pentru Cagliari. Răzvan Marin a fost titular la oaspeți.

Reclamă

Update 12.45: Atalanta a anunțat echipa de start pentru meciul cu Cagliari! Valentin Mihăilă este pe banca de rezerve.

Știrea inițială

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă ar putea să debuteze la Atalanta

Alături de Mihăilă, din lotul convocat de Gasperini face parte și Jeremie Boga, celălalt jucător transferat de Atalanta în această iarnă.

La conferința de presă dinaintea partidei, Gasperini a declarat că Atalanta are mai multe opțiuni din punct de vedere tactic datorită transferului lui Valentin Mihăilă.

„Echipa are acum opțiunea de a juca cu diverse alternative tactice. Suntem și noi acolo sus și avem ceea ne trebuie pentru a face rezultate. Napoli, Juventus, Inter, Milan și Roma cumpără jucători pentru sume pe care nu ni le putem permite, dar trebuie să ne concentrăm pe noi înșine. Gosens a fost extraordinar pentru Atalanta, nu putem decât să-i mulțumim și să-i urăm succes în continuare în carieră. Avem mulți jucători stângaci, așa că Valentin Mihăilă poate să ne aducă un echilibru mai mare”, a explicat Gasperini.

Gian Piero Gasperini l-a inclus pe Mihăilă și pe lista UEFA pentru duelurile din fazele eliminatorii din Europa League. Românul l-a înlocuit pe Josip Ilicic, cel care se luptă cu depresia.

Atalanta e pe locul 4 în Serie A, cu 43 de puncte, la o singură lungime în fața lui Juventus, prima echipă din afara locurilor de UEFA Champions League. Formația din Bergamo are însă un meci mai puțin disputat.

Valentin Mihăilă l-a fermecat pe marele Francesco Totti

Agentul de jucători Victor Becali a dezvăluit că Francesco Totti era înnebunit după Valentin Mihăilă. Dintre toți fotbaliștii, doar fosta „perla” din Bănie i-a atras atenția.

Reclamă

„E prima dată când spun asta. Totti şi-a făcut o agenţie de impresariat, în Italia. Şi am vorbit la telefon, prin apel video, cu el despre jucători. Şi el zicea: <<Victor, Mihăilă! Mihăilă!>>. El zicea despre Mihăilă. De abia apăruse Mihăilă, la Craiova era, da. Şi el spunea <<Mihăilă, Mihăilă>>. Acum o avea şi el ceva ochi, Totti. El zicea că singurul care-l interesează e Mihăilă. Păi, uite că a nimerit-o”, a povestit Victor Becali, potrivit sptfm.ro.

Atalanta l-a adus pe Mihăilă sub formă de împrumut, de la Parma, cu opțiune de cumpărare la sfârșitul sezonului. Echipa din Bergamo va plăti 8 milioane de euro plus bonusuri pentru serviciile definitive ale jucătorului român.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și