Închide meniul

David Popovici a făcut senzaţie la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima! Se va întoarce în România cu trei medalii de aur. Rezultatele fabuloase obținute

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2022, 2:25

David Popovici a făcut senzaţie la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima! Se va întoarce în România cu trei medalii de aur. Rezultatele fabuloase obținute

Suma pe care o primeşte David Popovici de la MTS pentru cele două medalii de aur

David Popovici, pe podiumul de premiere / Profimedia Images

David Popovici a făcut senzaţie la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima. „Regele Nataţiei” a câştigat trei medalii de aur şi una de argint la competiţia organizată în Peru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de doar 17 ani, David Popovici continuă să impresioneze. Tânărul sportiv român a făcut exact ce a promis la Lima. „Vreau să mă distrez şi să înot repede!”, spunea campionul mondial înaintea debutului în competiţie.

David Popovici a făcut senzaţie la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima

În cele din urmă, David Popovici s-a distrat şi a câştigat. Se va întoarce în România cu trei medalii de aur şi una de argint, o nouă performanţă uluitoare.

Medaliile câştigate de „Regele Nataţiei” în Peru:

„Mulțumim pentru primire. Publicul a fost foarte gălăgios și frumos. Vă aplaud și vă mulțumesc că ne-ați încurajat mereu!”, a transmis David Popovici, după ultima cursă de la competiția din Peru.

Reclamă

Camelia Potec a dezvăluit ce se întâmplă cu David Popovici după medaliile câştigate la CM de juniori

„Într-adevăr, David este un fenomen, nu vă pot explica cum este privit de specialiştii internaţionali. Cum se comportă toată lumea din nataţie cu el şi cu noi şi cât de miraţi şi dornici sunt să îl studieze. E un puşti minune care a schimbat faţa nataţiei.

În primul rând mai are potenţial pentru că mai are de îndreptat câteva lucruri în tehnică. Mai poate creşte în înălţime şi în forţă. Dar cel mai uşor va fi îmbunătăţirea stilului de înot. Mai are puţin de întors la start şi la întoarceri pentru 100m şi 200m. Va mai înota şi 400m pentru a-şi îmbunătăţi timpul la 200m. Mai are mai puţin de o secundă pentru recordul de la 200 de metri„, a declarat Camelia Potec la PRO X.

Aurul olimpic este marele vis al lui David Popovici şi cea mai strălucitoare medalie care îi lipseşte în acest moment. Poate da marea lovitură la Paris, în 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Îşi doreşte acest lucru. Chiar şi dacă aici mai are de construit pas cu pas. Trebuie să se califice mai întâi, după care cel mai important este ultimul an, 2023-2024, cu tot ce înseamnă pregătirea lui„, a mai spus Potec.

Camelia Potec a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2004, de la Atena. Performanţa uriaşă a obţinut-o în proba de 200 de metri liber.

”David Popovici e o maşinărie!”

David Popovici e lăudat de toată lumea după medalia de aur de la 200 metri liber. Popovici a fost de site-ul oficial al Campionatului Mondial de juniori de la Lima. Românul de 17 ani a fost comparat cu „o maşinărie”.

Popovici a stabilit şi un nou record al competiţiei, 1:46.18 min, câştigând fără mari emoţii aurul, după cele de la Mondialele de seniori, Europenele de juniori şi de la Europenele de seniori.

„O maşinărie. Superbul înotător David Popovici a demonstrat încă o dată ce viteză poate avea în apă şi a câştigat cu un record al competiţiei proba de 200 de metri liber”, e mesajul postat de organizatori.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și