Închide meniul
VIDEO

David Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

Alex Masgras Publicat: 21 iunie 2024, 19:38

Reclamă
David Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

David Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, LIVE în AntenaPLAY

David Popovici / Profimedia

David Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campion european în proba de 100 de metri liber pentru a doua oară, Popovici a cucerit o nouă medalie şi în proba de 200 de metri liber.

VEZI AICI CAMPIONATELE EUROPENE DE ÎNOT DE LA BELGRAD

David Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, LIVE în AntenaPLAY

Update 19:38: David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri liber la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, cu timpul de 1:43.13.

Update 19:30: Finala lui David Popovici este programată la ora 19:36, după finala la 100 de metri fluture feminin.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici a concurat în a doua semifinală a probei de 200 de metri liber. Înotătorul român a făcut o cursă foarte bună şi a încheiat pe primul loc. El terminat cele patru lungimi de bazin cu timpul de 1:46.15.

Mai mult, David Popovici a înregistrat şi cel mai bun timp dintre participanţii în cele două semifinale. În 2022, la Campionatele Europene de la Roma, David Popovici a cucerit medalia de aur după ce a înregistrat timpul de 1:42.97. Recordurile mondiale şi europene sunt de 1:42.00.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

19:19

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!”

19:08

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

18:38

Verdictul specialistului la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi cu Slovacia: „I-am auzit pe alţii că au spus asta!”

18:13

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și