Închide meniul

AS.ro LIVE | Mihai Leu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul campion la box a venit cu poveşti de senzaţie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2023, 10:25

AS.ro LIVE | Mihai Leu a fost invitatul lui Dan Pavel. Fostul campion la box a venit cu poveşti de senzaţie

Mihai Leu va fi invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Mihai Leu/ Hepta

Mihai Leu a fost invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE. Fostul campion mondial la box a venit cu poveşti de senzaţie, despre o carieră de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Leu, primul pugilist român care a devenit campion mondial are în spate o carieră remarcabilă. Totul a început cu titlul mondial de la juniori, cucerit în 1987. Acesta s-a alăturat ulterior clubului german Universum Box-Promotion, pentru care lupta sub numele de ring „Michael Loewe.”

Mihai Leu a fost invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE

Vezi mai jos emisiunea AS.ro LIVE, cu Mihai Leu:


După ce s-a retras din activitatea de sportiv profesionist, Mihai Leu a fost supus unei grele încercări. Fostul campion mondial a fost diagnosticat cu cancer de colon, în 2014. Acesta a învins teribila boală, mărturisind că a fost cea mai grea perioadă din viaţa sa.

„M-am gândit că pur și simplu asta este viața, trebuie să faci față la toate, să treci prin toate. Trebuie mereu să te uiți înainte și nu poți întotdeauna să faci așa cum ai vrea să fie. Este cea mai urâtă perioadă din viața mea și de asta nici nu prea îmi place să vorbesc despre acest subiect. Mă bucur dacă sunt oameni care văd în asta un lucru pozitiv și dacă asta îi ajută să treacă peste aceste momente. Mai sunt evenimente la care vorbesc, sincer nu pot să spun că sunt un speaker.

Reclamă

Totul a pornit de la faptul că o prietenă de familie a participat la un concurs de speaker și i-a venit ideea să facă un filmuleț cu mine, pe care să-l folosească la acel discurs. A avut foarte mare succes acest filmuleț, ea l-a postat pe YouTube, și am început să primesc telefoane de la diferite firme, să vorbesc. Să fiu un exemplu pentru oameni, să nu renunțe și să meargă înainte”, a declarat Mihai Leu, pentru gsp.ro.

Mihai Leu este un pasionat și al sporturilor cu motoare. Acesta a reușit să devină campion național la raliuri, din postura de pilot, în 2003.

Mihai Leu, poveste de film! ”Am fugit din țară ascuns într-o ladă!”

Fostul campion mondial de box a dezvăluit ce l-a făcut să plece din România. Leu a povestit la AS.ro LIVE cum i s-a confiscat un casetofon din Cuba sau cum i-a fost luat primul televizor color.

Reclamă 4 / 0/3

Toate acestea l-au forțat să plece din țară. Leu recunoaște că în România nu o ducea deloc rău, având o situație materială foarte bună.

”Eu sunt o fire mai rebelă. Se adunaseră mai multe lucruri. Venisem de la Mondial, din Cuba, și eu și Vaștag, cu medaliile și ne-au confiscat niște casetofoane. Stăteam la un hotel în Cuba și era un shop acolo. Am luat niște casetofoane. Era o doamnă la vamă. le aveam împachetate în trening să nu se spargă.

I-am zis că am un casetofon, să nu-l mai scoată. Mi-a zis: Cum să nu-l mai scot, măi, obraznicule. Ni le-a confiscat. A doua zi ni le-au adus înapoi, dar totuși… S-au adunat foarte multe, de asta am luat acea decizie de a pleca. Nu te mai simțeai om. Eu am fost norocos. Familia mea avea o situație foarte bună. La 18 ani am primit o mașină cadou.

Aveam apartament în București. Primisem un televizor color și după o zi au venit să-mi ia televizorul. Primisem televizorul pentru că ieșisem campion mondial. Material nu îmi lipsea nimic. M-au dat jos de pe toate afișele de box, ziarele dispăruseră”, a dezvăluit Mihai Leu la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Mihai Leu, invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE
  • Fostul campion mondial la box vine cu poveşti de senzaţie

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și