Închide meniul

EXCLUSIV | Larisa Iordache, de la distracţia din spitalul de la Basel, la gândul spre medaliile de la Jocurile Olimpice 2020! "Mi-au băgat nişte sedative prin branulă şi m-am distrat maxim"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2021, 13:00 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:23

EXCLUSIV | Larisa Iordache, de la distracţia din spitalul de la Basel, la gândul spre medaliile de la Jocurile Olimpice 2020! "Mi-au băgat nişte sedative prin branulă şi m-am distrat maxim"

Antena 1

Larisa Iordache a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice

"Mă plictisisem foarte tare. Aveam foarte multe pastile luate şi tot felul de seruri băgate prin branulă. Eram destul de moleşită, dar în acelaşi timp plictisită, fiind o fire activă. Am postat, am încercat să mă bucur de timpul meu liber din spital. Foarte multă lume m-a criticat că nici în spital nu stau cuminte, cu branula în mână. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul lucru pe care l-am putut face acolo a fost să mă uit pe internet. Am primit multe mesaje şi le mulţumesc mult tuturor. M-am bucurat făcând o poză, era greu să răspund la toate mesajele. Mi-au băgat nişte sedative prin branulă şi m-am distrat maxim. Dar rămâne între noi, pentru că doar eu m-am distrat. A fost un moment de linişte de care aveam nevoie. Avusese 4 luni de zile bulversante", a spus Larisa, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Larisa Iordache, cu gândul la medalii la Jocurile Olimpice

Larisa Iordache a părăsit, sâmbătă, spitalul în care a fost internată miercuri. Criza renală a fost una severă, care a necesitat administrarea unor antibiotice puternice. Aflată sub efectul acestora, Larisa ar fi riscat o accidentare. În aceste condiţii, Larisa şi antrenorii Cristian şi Lăcrămioara Moldovan au decis că decizia cea mai bună este renunţarea la concurs. Pentru Larisa, urmează Jocurile Olimpice, pentru care a obţinut calificarea individuală.

"Mă gândesc la Tokyo. Am un drum de parcurs şi un obiectiv de împlinit. Vreau să fiu în formă maximă acolo. Vreau să mă bucur de gimnastică şi de exerciţiile mele. Cât timp va fi aşa, totul va fi bine. Vreau nişte exerciţii puternice, voi munci mai mult. Intru în sală în fiecare zi cu gândul la a-mi reveni o medalie frumoasă la gât şi sper ca asta să se şi întâmple. Dacă nu o să fie, eu sunt mulţumită că am tras de mine. Doar eu şi antrenorii ştim prin ce au trecut. Sper să nu fie spitale la Jocurile Olimpice. Nu fusesem la Basel la spital şi am vrut să le facă un control. Eu sunt specialistă în spitale (n.r. – râde)", a mai spus Larisa.  

Larisa Iordache, probleme la Basel

Larisa a explicat prin ce dureri a trecut în spital la Basel. "Am avut o criză renală, se pare că destul de accentuată. Încă fac investigaţii acum. Sper să fie bine. Am două zile de pauză, în care să mă odihnesc şi să am grijă de mine. Şi am şi 4 săptămâni de antibiotic, dar sper că totul va merge spre bine pentru că e mai bine că am descoperit acum, decât să descopăr mai târziu şi să fie ceva mai grav. Este varianta cea mai bună şi sper să fiu sănătoasă.

Reclamă

Sincer să fiu, nu ar fi fost prima dată când concurez accidentată, dar nu cu durerea pe care am avut-o. A fost o durere destul de mare, dar mă bucur că am găsit energia de care am avut nevoie pentru a putea să îmi fac integralele. Unele au fost mai bune, altele mai puţin bune. Mă bucur pentru această calificare. Mă bucur că am tras de mine. Asta mă bucură cel mai tare. Nu ştiam dacă voi fi capabilă, dar simţeam. Vedeam întrebarea în ochii antrenorilor. Nu spunea niciun cuvânt. Doar mă uitam la ei, vorbeam din priviri. Le spuneam că pot duce până la capăt exerciţiile", a încheiat Larisa. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și