Închide meniul

„‘Extraterestrul’ îmi place”. David Popovici se pregăteşte şi în vacanţă să doboare recorduri. „Mai mult de patru zile nu rezist fără înot”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2021, 14:00

„Extraterestrul îmi place. David Popovici se pregăteşte şi în vacanţă să doboare recorduri. „Mai mult de patru zile nu rezist fără înot

David Popovici

Mediafax Foto / Pascal Pamfil via Hepta

Chiar dacă nu a cucerit vreo medalie, Popovici a ştiut să se facă remarcat. Se gândeşte deja la următoarele ediţii şi îşi anunţă fanii că va rămâne cu picioarele pe pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici se pregăteşte şi în vacanţă să doboare recorduri

A fost o experiență superbă și sunt sigur că o să mai am parte de ea. Vreau să mai văd cercurile olimpice.Eu îmi doresc să fiu nu doar pentru a doua oară pentru Jocurile Olimpice, urmează Los Angeles, Brisbane. Vreau să merg la cât mai multe.

Sunt ‘fenomenul’, ‘regele’, ‘extraterestrul’, toți acești termeni mă flatează. ‘Extraterestrul’ îmi place. Mă flatează acești termeni, dar nu pot zice că mă caracterizează. Mă consider un puști de 16 ani care înoată repede, care știe să vorbescă, și încerc să duc o viața cât mai normală, de adolescent.

Trebuie să rămân cu capul pe umeri și n-o să las niciodată să mi se urce la cap„, a declarat David Popovici la Digi 24.

Tricolorul care a obţinut patru medalii la Campionatele Europene de Juniori a avut parte de o surpriză de proporţii în momentul în care s-a întors de la Tokyo. Acum se pregăteşte să se bucure de vacanţă, dar nu poate sta departe de bazinul de înot.

Reclamă

Aș minți dacă aș spune că antrenamentele sunt distractive, sau munca din fiecare zi, care mă seacă câteodată. Dar odată ce ajung să am rezultate și pot să le arăt tuturor celor care au crezut în mine ce sunt în stare să fac, atunci totul merită.

Mai mult de 4 zile nu rezist fără să înot. Și acum, o să mă duc în vacanță și n-o să mă pot abține, o să înot cel puțin un kilometru pe zi, din plăcere. Nu rezist fără înot„, a mai precizat sportivul de 16 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și