Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Georgeta Andrunache a izbucnit în lacrimi! Momentul în care marea campioană nu s-a mai putut stăpâni: ”M-a bufnit plânsul! Nu o să iert niciodată!” Decizia luată după retragerea din canotaj

Silviu Corneanu Publicat: 2 august 2021, 14:34

Georgeta Andrunache a izbucnit în lacrimi! Momentul în care marea campioană nu s-a mai putut stăpâni: ”M-a bufnit plânsul! Nu o să iert niciodată!” Decizia luată după retragerea din canotaj

Georgeta Andrunache a fost invitată la AS.ro LIVE

AS.ro

Georgeta Andrunache a izbucnit în lacrimi după Olimpiada de la Londra. Sportiva noastră a fost scoasă din sărite de o întrebare, după ce la Jocurile Olimpice din Anglia canotajul românesc nu a luat nicio medalie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgeta Andrunache a izbucnit în lacrimi

”Cum vă explicați că ați ajuns ruține națiunii?” a fost întrebarea care a făcut-o pe Andrunache să plângă. Canotoarea a decis după acea Olimpiadă să se retragă.

”Nu regret nimic. Eu am convingerea că am făcut tot ce am putut. Eu, mie, nu am ce să-mi reproșez. Nu o să uit niciodată și nu o să iert niciodată, momentul în care am fost întrebată, după Londra: ”Cum vă explicați că ați ajuns rușinea națiunii?” M-a pufnit plânsul. Am apărut pe toate posturile de televiziune, dacă eu cu locul cinci în lume, sunt rușinea națiunii, nu mai zic nimic.

Reclamă

Am cinci medalii de aur la Olimpiadă. Ăla a fost un moment foarte dureros pentru mine, nu m-am gândit doar la mine, ci și la cei din jurul meu. În momentul ăla am divorțat de presă, am refuzat să mai dau orice declarație. Era momentul să mă retrag. Am început canotajul la 13 ani și m-am lăsat după 20 și de ani de muncă”, a dezvăluit Georgeta Andrunache la AS.ro LIVE.

Andrunache nu s-a mai urcat într-o barcă, după ce s-a retras

După ce s-a retras, Georgeta Andrunache nu s-a mai urcat niciodată într-o barcă. Andrunache a povestit la AS.ro LIVE că și-a crescut copiii în cantonament cu ea.

Reclamă

”Fiul meu a crescut mai mult cu mine în cantonamente. Avea 2,3,4 ani. Este greu să stai cu copilul în cantonamente. Este foarte greu. Îți distrage atenția și este dureros. Fetița a stat cu mine în cantonament, împreună cu fetița Vioricăi Susanu.

Au stat cu noi în cantonament. Au fost la aceeași grădiniță, la aceeași școală. S-au legat niște prietenii pe viață. După ce m-am retras nu mi-a mai fost dor niciodată să practic canotajul. De când m-am retras nu m-am mai urcat niciodată în barcă”, a mai povestit Georgeta Andrunache.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
Tenis • 25 mart., 16:19
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei