Închide meniul

Ion Ţiriac a făcut un anunţ şocant despre tenisul românesc! Nu vom avea nicio jucătoare la Jocurile Olimpice

De Antena Sport
Publicat: 29 iunie 2021, 15:41

Ion Ţiriac a făcut un anunţ şocant despre tenisul românesc: nicio jucătoare nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simona Halep e singura care şi-a anunţat deja retragerea.

Reclamă
Ion Ţiriac a făcut un anunţ şocant despre tenisul românesc! Nu vom avea nicio jucătoare la Jocurile Olimpice

El este fiul misterios al lui Ion Țiriac

„Din câte știu, la tenis, capitolul este închis și niciuna dintre jucătoarele care s-au calificat nu va participa. Nu pot să le blamez și nici nu pot să le iau gâtul. Acest COVID ne-a speriat pe toți și pe bună dreptate.

Reclamă

Ion Ţiriac a făcut un anunţ şocant despre tenisul românesc

Toate fetele astea care nu merg, au fost în situația următoare: hotel – turneu de tenis – nimeni împrejur. Joacă, fată, du-te și ia prosopul singură, lasă masca. Ai jucat meciul și du-te înapoi la hotel”, a spus Ţiriac, la Digi Sport.

Sorana Cîrstea era celelaltă jucătoare, în afară de Simona Halep, care putea să ne reprezinte la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Simona Halep nu merge la Jocurile Olimpice

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Anunţul a fost făcut de Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Simona Halep nu va participa, nu va fi portdrapel al României. Suntem foarte triști, știm cât de mult și-a dorit Simona să participe la Jocurile Olimpice. A dat totul la o parte pentru acest obiectiv”, a declarat Mihai Covaliu, la TVR.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
9:45 FotoProiectul de suflet al lui Mihai Neşu capătă contur. A investit, din donaţii, 3.8 milioane de euro în 22 de luni. Ajutor uriaș pentru românii cu dizabilități 9:28 Basarab Panduru s-a amuzat când l-a văzut pe Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului: „Se implică din cale-afară pe lângă Leo Strizu” 9:19 Sorana Cîrstea și-a făcut planul înaintea confruntării cu Petra Kvitova, din semifinalele de la Miami: „Ne știm jocul pe dinafară!” 9:00 Mama Soranei Cîrstea a dezvăluit secretul calificării fiicei ei în semifinale la Miami Open 2023: „Simţea. S-au aliniat planetele cu Thomas Johansson!” 8:50 Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit pe banca FCSB-ului: „E antrenor secund doi!” 8:34 Când se joacă meciul Sorana Cîrstea – Petra Kvitova, din semifinalele Miami Open. Organizatorii au stabilit ora partidei 8:22 Reacția Petrei Kvitova, înaintea semifinalei cu Sorana Cîrstea, de la Miami: „E într-o formă excelentă!” 0:42 Sorana Cîrstea – Petra Kvitova, în semifinalele turneului de la Miami. Cele două sportive s-au mai întâlnit de 10 ori până acum 0:20 Mark Selby – Ryan Day 10-7. Spectacol total în AntenaPLAY, la Tour Championship. Selby va juca în semifinale cu Shaun Murhy 30
mart.
23:55
Ding Junhui – Kyren Wilson LIVE VIDEO (15:00), în semifinalele de la Tour Championship, în AntenaPLAY
Pe același subiect
Sorana Cîrstea s-a retras din turneul de la Charleston
WTA • 11:05
Sorana Cîrstea s-a retras din turneul de la Charleston! Anunțul organizatorilor americani
Elena Rybakina este prima finalistă de la Miami Open
WTA • 10:25
Elena Rybakina este prima finalistă de la Miami Open. Va lupta pentru trofeu cu câştigătoarea meciului Sorana Cîrstea – Petra Kvitova
Sorana Cîrstea și-a făcut planul înaintea confruntării cu Petra Kvitova, din semifinalele de la Miami
WTA • 9:19
Sorana Cîrstea și-a făcut planul înaintea confruntării cu Petra Kvitova, din semifinalele de la Miami: „Ne știm jocul pe dinafară!”
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea