Închide meniul

Ion Ţiriac, tun financiar de 3,5 milioane de euro pe an. Investiţia făcută de omul de afaceri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 16:56 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:25

Ion Ţiriac, tun financiar de 3,5 milioane de euro pe an. Investiţia făcută de omul de afaceri

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Ion Ţiriac nu mai este cel mai bogat sportiv

Omul de afaceri și-a făcut toate calculele și este convins că profitul de pe urma acestei investiții va fi de peste 3,5 milioane de euro anual.Țiriac construiește un complex rezidențial, unde se vor afla birouri, apartamente, dar și penthouse-uri dotate cu piscină și SPA interior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unele blocuri vor ajunge chiar și la 80 de etaje. Costul total al clădirii se ridică la 30 de milioane de euro. 

Imobilul, dacă va fi complet închiriat va aduce, conform specialiștilor, va aduce peste 3,5 milioane de euro anual, așa că dezvoltatorul își poate recupera investiția în mai puțin de zece ani. 

Ion Ţiriac nu mai este cel mai bogat sportiv

În altă ordine de idei, Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat fost sportiv din istorie. El a fost depășit în acest an de legendarul Michael Jordan, după cum susține Celebrity Net Worth. Omul de afaceri are o avere estimată la 1.2 miliarde de dolari.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și