Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Albert Saritov şi Alin Vuc, OUT de la Tokyo!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2021, 9:18

Jocurile Olimpice 2020 | Albert Saritov şi Alin Vuc, OUT de la Tokyo!

Jocurile Olimpice 2020 | Albert Saritov şşi Alin Vuc, OUT de la Tokyo!

Profimediaimages

Saritov a fost învins de italianul Abraham de Jesus Conyedo Ruano, scor 6-1. Albert Saritov a fost medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocurile Olimpice 2020 | Alina Vuc, învinsă în optimi, la 50 kg

Alina Vuc a fost învinsă, vineri, în optimile probei de 50 kilograme, la lupte, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea a fost învinsă de bulgăroaica Miglena Selişka, scor 6-0.

O nouă furtună se îndreaptă către Tokyo, duminică, la finalul Jocurilor Olimpice

O nouă furtună tropicală ar putea afecta regiunea oraşului Tokyo, duminică, în ultima zi a Jocurilor Olimpice, au indicat vineri organizatorii, fără a anunţat schimbări în programul competiţiilor, scrie AFP.

Agenţia japoneză de Meteorologie a avertizat cu privire la vânturi violente, valuri puternice şi risc de alunecări de teren dar şi inundaţii de-a lungul coastei orientale, de sâmbătă după-amiază până duminică, când furtuna tropicală Mirinae ar trebui să ajungă în regiunea capitalei.

Ceremonia de închidere a JO va avea loc duminică seară şi unele competiţii, în special cele de polo şi gimnastică ritmică, vor avea loc în sală în timpul zilei.

Reclamă

Competiţiile de ciclism pe pistă sunt prevăzute la Shizuoka, în sud-vestul oraşului Tokyo, în timp ce maratonul masculin va începe duminică în oraşul Sapporo, în nordul ţării.

O furtună tropicală numită Nepartak a lovit Japonia săptămâna trecută, obligând organizatorii Jocurilor Olimpice să amâne unele probe de canotaj şi tir cu arcul, dar au profitat de valurile puternice pentru finalele la surf.

Sezonul taifunelor în Japonia se întinde din mai până în octombrie, cu un vârf în august şi septembrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și