Închide meniul
VIDEO

Jocurile Olimpice 2020 | Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au obţinut cel mai bun timp din calificările de la dublu vâsle. Româncele, printre favoritele la medalia de aur

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2021, 8:36

Jocurile Olimpice 2020 | Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au obţinut cel mai bun timp din calificările de la dublu vâsle. Româncele, printre favoritele la medalia de aur

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-a calificat în semifinale la dublu vâsle

Profimedia

Echipajele Nicoleta Ancuţa Bodnar/Simona Geanina Radiş şi Ioan Prundeanu/Marian Florian Enache s-au calificat, vineri, în semifinalele A/B la dublu vâsle feminin, respectiv dublu vâsle masculin din cadrul competiţiei de canotaj de la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipajul de dublu vâsle feminin (W2x) compus din Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar a încheiat pe primul loc seria a doua de calificare. Florin Marian Enache şi Ionuţ Prundeanu au terminat pe locul 3 seria a treia de calificare la dublu vâsle masculin (M2x). Semifinalele vor avea loc luni.

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, cele mai bune în calificări

Nu am fost chiar singure, am avut și adversare. Doar că am avut un timp mult mai bun decât ele, le-am devansat chiar din prima parte a cursei și am păstrat distanța până în final„, a fost prima reacție a Simonei Radiș, conform Eurosport.

Avem primul timp de calificare. Sperăm să demonstrăm aceeași valoare și în semifinală, poate cu un timp și mai bun„, a spus şi Ancuța Bodnar.

Reclamă

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş vor aurul olimpic

După evoluţia entuziasmantă din calificări, cele două românce se gândesc la medalia de aur. „Este cea mai mare dorință a noastră, pentru asta vom lupta în fiecare cursă și vom da totul. Într-adevăr, sperăm să mergem acasă cu cea mai frumoasă amintire„, a declarat Simona Radiș.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și