Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Bianca Ghelber, în finală la aruncarea ciocanului! Când va lupta pentru medalii

Antena Sport Publicat: 1 august 2021, 9:43

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Bianca Ghelber, în finală la aruncarea ciocanului! Când va lupta pentru medalii

Bianca Ghelber a câştigat medalia de argint la Jocurile Europene de la Cracovia

Profimediaimages

La aruncarea ciocanului, Bianca Ghelber a reuşit o aruncare de 71.72 metri, cu care s-a clasat pe locul 7 în grupa B de calificare, după ce primele încercări au măsurat 69.78 metri şi 70.80 metri. Ghelber s-a calificat în finala probei, care va avea loc marţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 Jocurile Olimpice 2020 | Rezultatele românilor, la atletism

La săritura în lungime, Alina Rotaru a fost pe locul 10 în grupa A de calificare, cu cea mai bună săritură de 6.51 metri, după încercări la 6.46 şi 6.47 metri, iar Florentina Iuşco, în grupa B, s-a clasat pe locul 9, cu 6.36 metri cea mai bună performanţă şi 6.19 metri într-o altă încercare. Ambele au ratat calificarea în finala probei.

La startul competiţiei atletice de la Tokyo, România a trimis sportivii Florentina Iuşco, Alina Rotaru (săritura în lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Daniela Stanciu (săritura în înălţime), Alin Firfirică (aruncarea discului), Marius Cocioran (50 km marş), Rareş Toader (aruncarea greutăţii), Bianca Ghelber (aruncarea ciocanului), Andrea Mikloş (400 m), Alexandru Novac (aruncarea suliţei).

Jocurile Olimpice 2020 | Echipa României e în sferturi, la Tokyo

Echipa feminină a României s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale competiţiei de tenis de masă din cadrul Jocurilor Olimpice.

Reclamă
Reclamă

Sportivele din România au învins în optimi Egipt, scor 3-0. Întâlnirea a fost deschisă de meciul de dublu Elizabeta Samara/Daniela Dodean Monteiro – Yousra Helmy/Farah Abdelaziz, scor 3-0 (11-8, 13-11, 11-6).

A urmat un duel între Bernadette Szocs şi Dina Meshref. Sportiva din Egipt a condus cu 2-0 la seturi, dar Bernadette Szocs a recuperat şi a luat trei seturi la rând (11-6, 11-7, 11-7).

Elizabeta Samara a adus punctul decisiv şi a asigurat prezenţa României în sferturile de finală, după ce a învins-o pe Farah Abdelaziz, cu 3-1 (11-6, 9-11, 11-9, 11-8). În următoarea fază, România va întâlni, luni, Hong Kong.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și