Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Brazilia s-a calificat în marea finală pentru al treilea turneu consecutiv! Cu cine se va lupta pentru aur naţionala „Selecao”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 august 2021, 14:30

Jocurile Olimpice 2020 | Brazilia s-a calificat în marea finală pentru al treilea turneu consecutiv! Cu cine se va lupta pentru aur naţionala „Selecao

Brazilia

Profimedia

Brazilia s-a calificat în marea finală de la Jocurile Olimpice

La loviturile de departajare, pentru Brazilia au transformat Alves, Martinelli, Guimaraes şi Reinier, iar pentru Mexic a punctat Rodriguez, în timp ce Aguirre şi Vasquez au ratat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finală, Brazilia va întâlni învingătoarea dintre Japonia şi Spania. Finala are loc sâmbătă, 7 august.

Pentru brazilieni, aceasta va fi a treia finală consecutivă, după cea din 2012, când au câştigat argintul, şi cea din 2016, când au cucerit aurul.

Olimpiu Moruţan nu face 10 milioane de euro! Galatasaray se duce all in pe un brazilian

Olimpiu Moruţan (22 ani) nu va mai ajunge la Galatasaray. Turcii au renunţat la transferul mijlocaşului pe care Gigi Becali cere 10 milioane de euro.

Reclamă

Preşedintele lui Galatasaray, Burak Elmas, a anunţat că transferul lui Olimpiu Moruţan a picat din cauza preţului exagerat cerut de Gigi Becali. Astfel, noua ţintă a turcilor este brazilianul Claudinho, căpitanul celor de la Red Bull Bragantino, scrie mynet.com.

Fatih Terim a fost convins de vedeta braziliană după ce l-a urmărit în meciurile naţionalei „Selecao” de la Jocurile Olimpice.

Claudinho este cotat de site-ul de specialitate trandfermarkt.com la 11 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Brazilia s-a calificat în finala de la Jocurile Olimpice
  • Naţionala „Selecao” va juca în ulrimul act cu Spania sau Japonia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:56 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 e ACUM în AntenaPLAY! Porsche şi Ferrari luptă pentru supremaţie la Imola 13:44 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele probabile 13:29 FotoNeluţu Varga a devenit tătic! Cine este frumoasa blondă care l-a făcut cel mai fericit bărbat pe patronul lui CFR Cluj 13:21 VIDEOLance Stroll l-a lovit pe Daniel Ricciardo în Marele Premiu al Chinei! Cum a răbufnit pilotul de la Aston Martin 12:47 David Popovici, după ce a luat 4 medalii de aur la Campionatele Naţionale de Înot: „Un aur olimpic nu m-ar face mai fericit” 12:32 VIDEOImagini de senzație cu bucuria lui Max Verstappen după Marele Premiu al Chinei! Cum a sărbătorit o nouă victorie în „Marele Circ” 12:13 „Să obții ce am obținut noi… E fantastic!” Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu al Chinei! 11:46 VIDEOMax Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 11:39 FotoAdrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! 11:20 VIDEOLionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS Vezi toate știrile
Citește și