Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | „Câştigul este să participi!” Jucătorii lui Mirel Rădoi, explicaţii fabuloase pentru eliminarea ruşinoasă. „O să avem ce povesti”

Publicat: 28 iulie 2021, 14:03

Jocurile Olimpice 2020 | „Câştigul este să participi! Jucătorii lui Mirel Rădoi, explicaţii fabuloase pentru eliminarea ruşinoasă. „O să avem ce povesti

Jucătorii lui Mirel Rădoi, explicaţii fabuloase după eliminarea de la JO 2020

Profimedia

  • România U23, eliminată de la Tokyo 2020
  • Tricolorii nu au dat niciun gol

Jucătorii lui Mirel Rădoi, explicaţii fabuloase după eliminarea ruşinoasă de la Jocurile Olimpice 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Mirel Rădoi, explicaţii fabuloase

„Ne-a lăsat un gust amar. Am dat şi ultima picătură (n.r. de energie) din noi. Şi ei sunt fotbalişti, şi-au făcut jocul.

Avem jucători extrem de valoroşi, suntem naţie valoroasă. Trebuie să schimbăm ceva sus, la mentalitate. Nu am jucat la fel şi meciul al doilea.

Reclamă

Ne pare extrem de rău. Am venit cu gândul să ne batem la o medalie. Ar fi fost o zi extraordinară (n.r. după medaliile de la canotaj).

Cum au spus şi alţi sportivi, câştigul este de a participa la această competiţie grandioasă. O să avem ce povesti”, a spus Virgil Ghiţă, la TVR.

Reclamă

Şi Marian Aioani a spus că România a încercat să se califice şi că adversarii nu au fost mai buni.

„A fost un turneu frumos, ne-am bucurat de el, ne-am bucurat de fotbal. Am încercat să ne cafificăm. Atât s-a putut. Nu cred că au fost mai buni decât noi. Golaverajul şi-a spus cuvântul”, a declarat portarul Chindiei, pentru aceeaşi sursă.

România U23, eliminată de la Jocurile Olimpice 2020

România U23 a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu Noua Zeelandă U23. Jucătorii lui Mirel Rădoi pleacă acasă de la Jocurile Olimpice 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Tricolorii au terminat Jocurile Olimpice 2020 cu patru puncte, dar fără să înscrie niciun gol. Am învins Honduras (1-0) cu ajutorul unui autogol. După ruşinea cu Coreea de Sud (0-4), aveam nevoie de victorie cu Noua Zeelandă pentru a merge în sferturi.

România a evoluat însă dezamăgitor. Bara lui Florescu şi lovitura de cap a lui Marius Marin au fost singurele ocazii importante la Sapporo. Secundul Nicolae Dică şi-a ieşit din fire şi era să fie eliminat din cauza protestelor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simone Biles, desemnată atleta anului 2021
Gimnastică • 9 dec., 19:05
Simone Biles, desemnată „atleta anului 2021”. Decizie controversată, după evenimentele de la Jocurile Olimpice 2020
Eduard Novak
Extra • 27 aug., 10:25
Eduard Novak a cucerit medalia de argint Jocurile Paralimpice de la Tokyo! Ce performanţă a reuşit Ministrul Tineretului şi Sportului
Flacăra olimpică a fost stinsă la Tokyo
JO 2020 • 8 aug., 16:33
FOTO
S-au încheiat Jocurile Olimpice 2020! Imagini spectaculoase de la ceremonie. Câte medalii a obţinut România la Tokyo şi pe ce loc a încheiat competiţia
Brazilia, campioană olimpică
JO 2020 • 7 aug., 17:12
Jocurile Olimpice 2020 | Brazilia, campioana olimpică! Naţionala „Selecao” e din nou de aur. Dani Alves, record incredibil: i-a depăşit pe Messi şi Iniesta!
Larisa Iordache, JO 2020
JO 2020 • 5 aug., 13:53
Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache s-a despărţit în lacrimi de Tokyo. „Mulţumesc, Doamne!” + Dezvăluiri din momentul accidentării: „A căzut din picioare de durere!”