Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici anunţă schimbări majore după ratarea medaliilor la 100 m liber: „Ne antrenăm la toate, vor fi câteva surprize pe viitor”

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2021, 9:50

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici anunţă schimbări majore după ratarea medaliilor la 100 m liber: „Ne antrenăm la toate, vor fi câteva surprize pe viitor

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici anunţă schimbări majore după ratarea medaliilor la 100 m liber

Profimediaimages

„M-am simțit destul de bine, doar că nu mi-a ieșit. Dar nu-i nimic. Încă am de reflectat la ceea ce am avut de învățat. E frumos, suntem la Olimpiadă, ne bucurăm de ea. O să încerc de toate, nu o să mă opresc doar la probele acestea. Ne antrenăm la toate, vor fi câteva surprize pe viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt mulți băieți buni și eu sunt unul dintre ei. O să schimb puțin modul în care se privește înotul, avem planuri mărețe. O să vorbesc cu antrenorul meu, o să văd ce am greșit și îmbunătățim. Sunt bucuros, m-am bucurat de aceste probe pe cât a fost posibil, am fost în cel mai mare spotlight posibil. Mulțumesc că v-ați trezit din nou!”, a spus Popovici, pentru TVR 1.

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici a ratat medaliile la 100 m liber

David Popovici a ocupat locul 7 în finala probei de 100 de metri liber din cadrul concursului de nataţie de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. La doar 16 ani, Popovici a încheiat cursa în 48.04.

Titlul olimpic i-a revenit americanului Caleb Dressel, cu record olimpic (47.02), urmat de australianul Kyle Chalmers (47.08) şi de rusul Kliment Kolsenikov (47.44).

La 200 metri liber, Popovici a ocupat locul 4. Până joi, România are patru medalii la JO, una de aur şi două de argint la canotaj şi una de argint la spadă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și