Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici e „Racheta din România”! Laude în presa străină pentru sportivul nostru de aur

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2021, 8:49

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici e „Racheta din România! Laude în presa străină pentru sportivul nostru de aur

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici e "Racheta din România"!

Profimediaimages

„În ultimele câteva săptămâni și, din motive întemeiate, s-au scris multe despre talentul tânărului în creștere, David Popovici. La recentele Campionate Europene de juniori, tânărul de 16 ani a fost senzațional, adunând 3 medalii de aur și reușind timpi spectaculoși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Tokyo, Popovici, o stea în devenire, s-a trezit într-o altă companie, dar a fost din nou un „fulger” în bazin, arătând că performanțele sale nu au vreo legătură cu vârsta pe care o are”, au scris cei de la swimmingworldmagazine.com, citaţi de eurosport.ro.

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici, calificat în finala de la 200 de metri liber

David Popovici s-a calificat, luni, în finala probei de 200 de metri liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, după ce a terminat pe locul al doilea în semifinala I a concursului.

Tânărul sportiv român a fost cronometrat cu un minut 45 de secunde şi 68 de sutimi, la 23 de sutimi de învingătorul seriei semifinale, rusul Martin Maliutin, şi cu trei sutimi mai bun ca brazilianul Fernando Scheffer.

În a doua semifinală, s-a impus britanicul Scott Duncan (1:44.60), urmat de americanul Kieran Smith (1;45.07) şi de lituanianul Danas Rapsys (1:45.32). Timpul lui Popovici este al şaptelea al semifinalelor.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 2-1. Nebunie totală! Chipciu şi-a dat autogol în minutul 90 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și