Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici i-a uimit pe spanioli. „De unde l-ați scos pe acest fenomen?”. Prima reacţie a „Rachetei din România” după calificarea în finala probei de 200 m liber

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2021, 10:40

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici i-a uimit pe spanioli. „De unde l-ați scos pe acest fenomen?. Prima reacţie a „Rachetei din România după calificarea în finala probei de 200 m liber

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici i-a uimit pe spanioli

Profimediaimages

„Acum 4-5 luni nici nu mă gândeam că mă voi califica într-o finală la 200 metri liber, nu visam. Dar se mișcă totul repede, se schimbă pentru că am un antrenor foarte bun și acum sunt în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și sunt convins că va fi o finală de neuitat. Știți care a fost ultima indicație pe care mi-a dat-o? Să mă distrez și asta am și făcut”, a spus Popovici, citat de gsp.ro.

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici, lăudat şi de spanioli

Conform sursei citate, jurnalistul iberic de la AS, Alberto Martinez Fernandez, i-a întrebat pe corespondenţilor români „De unde l-ați scos pe acest fenomen?”. Spaniolii nu sunt singurii care sunt uimiţi de Popovici. Cei de la swimmingworldmagazine.com au analizat performanţa românului.

„În ultimele câteva săptămâni și, din motive întemeiate, s-au scris multe despre talentul tânărului în creștere, David Popovici. La recentele Campionate Europene de juniori, tânărul de 16 ani a fost senzațional, adunând 3 medalii de aur și reușind timpi spectaculoși.

La Tokyo, Popovici, o stea în devenire, s-a trezit într-o altă companie, dar a fost din nou un „fulger” în bazin, arătând că performanțele sale nu au vreo legătură cu vârsta pe care o are”, au scris aceştia.

Reclamă

Jocurile Olimpice 2020 | David Popovici, calificat în finala de la 200 de metri liber

David Popovici s-a calificat, luni, în finala probei de 200 de metri liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, după ce a terminat pe locul al doilea în semifinala I a concursului.

Tânărul sportiv român a fost cronometrat cu un minut 45 de secunde şi 68 de sutimi, la 23 de sutimi de învingătorul seriei semifinale, rusul Martin Maliutin, şi cu trei sutimi mai bun ca brazilianul Fernando Scheffer.

În a doua semifinală, cel care s-a impus a fost britanicul Scott Duncan (1:44.60), urmat de americanul Kieran Smith (1;45.07) şi de lituanianul Danas Rapsys (1:45.32). Timpul lui Popovici este al şaptelea al semifinalelor.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și